Dagens alla jävla grejer :)

Tog nåt skit från paows blogg, woho...

Dagens humör: uttråkad

Dagens mående: trött & .....

Dagens borde: duscha

Dagens frisyr: uppsatt och äckligt

Dagens smink: inget smink

Dagens klädsel: mjukiskläder

Dagens planer: ändrade

Dagens materiella vill ha: vaaa?

Dagens fundering: skrivs inte här..

Dagens beroende: ingenting

Dagens tråkigaste: allt, det är söndag..

Dagens längtan: mycket.

Dagens superlängtan: en vän att snacka med..

Dagens tidning: nobody

Dagens låt: time of your life med green day.

PUUUUUUSSAR !


Det kanske inte du visste om mig ?!



* Jag hatar att ljuga.
Jag kan verkligen inte göra det, asså jag börjar flina eller så går det bara inte att ljuga, och det är jag glad för.

* Jag har storlek 33 i skor.
hahahha ! jobbigt som fan att hitta skor.

* Jag kan inte vissla.
Kunde förut men nu låter det cp.

* Jag har inte träffat eller snackat med min farfar sen i somras..
Han har slutat ta kontakt med oss..

* Jag får största skuldkänslorna om jag säger något taskigt om nån jag känner.
Har skuldkänslor i flera dagar och ångrar det, händer inte ofta men när det händer.

* Jag garvar alltid åt mig själv.
Kan sitta och tänka på något eller så garvar jag åt mina egna skämt och sånt.

Help me out of the dark, please.

Min dag blev inte speciellt lyckad pågrund av ett litet fel, tack så mycket ! är sjukt uttråkad så ska bomba min syrra istället, byyyyyyyyyyyye.


Jag borde slå världsrekord på att skämma ut mig !

Igår så drog jag och träffade Vanne, vi drog till jakan, kollade lite också, sen åkte vi till mig, hämtade lite grejer, sen drog vi till Vanne, käkade och fixade,så kom Jossan och Lina, sen kom lite andra människor, hade en nice kväll med massa vänner. Drog sen hem vid 12, gick och la mig på en gång, har bara segat idag, kollat på film,fixat bilder, skulle träffa Elina men hon svara inte :( jaja. Drar väl ut senare och träffar nån eller några, bye.


I wanna be whit you bebo, do you know that?

Blev aldrig att jag var uppe hela natten, hehe. Gick och la mig vid 11, var sjukt trött så aa. Drog till skolan vid halv 11 idag, var där hela dan, drog sen till mormor där gulliga kussen Linus var. Var där tills kvällen, drog hem och käkade, drog sen till träffen och var med Vanne,Jossan,Lina,Mickan och lite annat folk. Skratt,snack och spel. Nice. Drog hem när dom stängde, sitter här, ska fixa chokladmouse snart, jag vet, jag är tjock. Vi ses.

Soooo random..

Its comig back, i know it !

Pallar inte sova något inatt så sitter upp hela natten istället, någon som vill joina ? Isåntfall är det bara att smsa eller vad som helst. Jag ska iallafall göra kaffe snart, haha. Kollat på massa gamla bilder och så, fan vad jag saknar vissa stunder, folk som jag inte umgås lika mycke med längre. Jaja. Men ska sluta skriva nu innan det blir allt för tråkigt, kommer antagligen skriva mer senare om jag ska sitta uppe hela natten, vi ses.

Somras.. Underbara tider!

Ett tråkigt och antagligen ointressant inlägg, woho.

Vet inte vad jag ska göra imorn eller på lördag så om det är någon som vill träffa mig är det bara att säga till? hehe..

I saw a ghost when I was there.

Gick ut med Nella en stund, tog med mig kameran samtidigt och tog lite tråkiga kort, jaja.puss.

Today,tomorrow, far away in my land.

Hemma från skolan idag också, mår inge bra, ska kliva upp snart, vill fota, vill ha glass, vill göra något, vill snacka med någon, vill härifrån..

Snygg som vanligt, bilderna fick sitta fint på headern också.

Old picture from old times.

Är inte på speciellt bra humor och orkar inte skriva då för det blir bara negativt, men tänkte lägga in massa gamla bilder som ni kan få roa er med att kolla på istället, wohooooo..


Elina,Felicia m,Sanna,Lina,Simba,Jag,Julia
Januari 09.




Julia&jag
Mars eller april 09



Elina&jag
Februari 09.




Jag&Julia
September 08.




Jag&Felicia L
december 07.




Jag&Elin W
september 07.




Jag,Felicia M,Vanne
Januari? 08.




Felicia V,Felicia M,jag,Mickan
Januari 08.




Jag,Felicia M,Julia
(datum och tid står redan)
Maj 08.




Jag,Ronja
Juni eller Juli 07.




HAHAHAHAHA !
Felicia M,jag,Julia
Februari 08.

In the mirror, what do you see? in the mirror, the mirror ..

Snackade med lite folk på msn och skit igår, orkade inte göra något annat, smsa, fixa lite grejs, gick och la mig, lyssna på musik, grät tills jag somna, vaknade gråtandes, Mår inte speciellt bra idag så är hemma från skolan, har bara glott på tv och aa, tråkigt tråkigt, längtar bara tills lovet just nu. Funderar på att gå ut och fota, vill ha nya bilder och det var längesen jag fotade, vi får se hur jag gör, bye.

Gamla bilder..

I dont know, just bullshit it is..

Vad gör man om man inte vill ha som man har det?
vad gör man om man bara vill förändra lite men inte vet hur?
vad gör man om man inte orkar mer?
Jag är så jävla förvirrad, har nog aldrig vart så jävla förvirrad som nu..
Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vem jag ska prata med, vet ingenting.
Det enda jag gör är att gråta, men vafan, det hjälper ingenting..

Favoritlåt..


Where are you? are you here or far away?

Skolan, hade ingen idrott pågrund av att taket kunde rasa typ så vi fick gå promenad och då blev man ju puttad i snön några antal gånger, det var ju riktigt härligt, eller inte. Slutade två. Har käkat lite så tjock som jag är, sitter och latar mig framför datan som ni märker, är så jävla trött, håller på att bli sjuk också. Sitter just nu och chattar med lite folk på msn, blir glad av vissa underbara människor, vissa kan verkligen få mig att le när jag mår som jag gör. Juste, så jävla kul, jag har lyckats beställa hem tabletter igen, råkade göra det förut och nu igen, dom jag fick nu gör så att man tappar sötsuget och skit, så dom ska jag lätt ha, hihi. Men ska inte babbla mer,  byebye.


Hello, this sucks.

Skolan som vanligt, har fett ont i huvet och gick inte på sista lektionen utan hem istället, glott på tv, inte orkat göra något, är inte alls på bra humör, trött,förvirrad,blääää. Orkar ingenting. Hejdå.

How dosen´t like it?

Orkade inte uppdatera igår, var trött och förvirrad. Var iallafall med Jossan igår, vi var i viksjö och blabla, träffade sen Linn på ica, var med henne ett tag, kom hem vid 6. Käkade, data, sov, åkte till pappa, data, sov,vaknade, läskigt, somna, kooooonstig dröm, vakna, mitt eliment funkar nu också, woho. Typ 25- ute idag, jag kommer typ dö. Börjar om en timme, trött, förvirrad, musik är det enda som får mig att tänka lite skulle jag gissa. Vet inte riktigt vad, hejdå.


I'm confused, I dont know what to do about it ..

Träffade Jossan idag,var först hos henne och drog sen till kista och kollade på bio. Vi såg "farsan" den var sjukt rolig, speciellt när man har så dålig humor som jag har. Efter bion drog vi hem till mig, jag käkade, sen drog vi ut med Nella runt lite, sen hem till mig igen. Kollade på film,käka godis, fett trötta båda två. Gick sen med Jossan en bit för hon skulle hem. En taxibil åkte typ efter oss, skit läbbigt. Drog in på träffen där Vanne,Tobbe,Micke,Lillen,Peter och Armandi var. Gick sen med Vanne och då satt Elina,Filippa,Elias och krooken där, snackade lite, drog ut, där stod Kilis, snackade lite med han, sen kom Elina och dom ut, Gick en bit med dom och vidare hem. Sitter och glor på tv, är fett trött, ingen är hemma och har inte var det på hela kvällen så det är fett skönt, ska fortsätta glo på tv, pusshej.


I miss this girl allot.



Minns tiderna med dig, det var typ två år sen om inte mer..
Vi var med varandra varje helg, klädde ut oss, gympan, simhallen, allt.
Vi gled isär,slutade träffas, slutade snacka. Vi har börjat snacka nu igen.
Vi måste fan träffas snart, jag saknar dig enormt vännen.

I dont know what i´m gonna do, this is to hard for me..

Gick till morbror, käkade nice mat där, lekte lite med lillkussen, så söt ! Kollade lite på tv och så, drog sen till träffen och var med Sofia,Lina,Vanne,Jossan ss och massa andra. Var där hela kvällen, sen stängde dom elva så då drog jag hem, sitter vid datan, lyssnar på musik, fett trött, ska sova snart, pusshej.

Dåliga mobilbilder på världens sötaste unge.

JUST YOU, JUST ME, JUST EVERYBODY.

Orkade inte blogga igår, så tråkig som jag är. Slutade vid 3 och då träffade jag Therese, vi drog hem till mig en stund sen träffade vi Julia, drog till Julia sen ica, sen till mig, sen drog Julia, var med Therese hela kvällen, hon sov hos mig, sen imorse kom Linn, hjälpte henne och laga hennes jacka, drog till skolan, var på bryggan på håltimmen istället, blablablablabla, var med Julia ett tag, träffade sen Therese,Anna,Jessica a, och nån till. Drog hem, ska snart till min morbror och käka där, blabla. PÖSS.

Grattis till Elina Olsson sötnos som fyller 15 år idag, woho ! :D



It´s something i dont know.


Jag är förvirrad, jag vet nästan ingenting känns det som, allt känns upp och ner, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet ingenting, jag har aldrig vart såhär jävla förvirrad, jag vet inte vad som är bra eller dåligt, jag vet inte vem jag ska snacka med, jag vet inte hur jag ska göra med allt skit, det enda jag vet är att jag int ska ge upp..

High up in the sky, it´s something specell.

Tog bussen till fjällenskolan och träffade Amanda en stund, träffade även Elina och Filippa där, och lite andra. Drog sen hem för Amanda skulle på lektion, kolla precis klart på en film, vill träffa någon men ingen är hemma eller skit, jaja. byeee.


The moon is for you babe.

Skrev ett långt inlägg igår och när jag precis skulle publicera det så fuckade internet.. Men igår var jag iallafall med Jossan och Vanne, var i stan,jakan,hos mig,blabla, käkade, drog ut och träffade Lina, drog hem sen, färgade håret och massa annat, somna, vaknade av att Nella står och slickar mig i ansiktet, inte nice. Klev upp, platta håret, sitter nu här och ruttnar, är ju "ledig" idag så vet inte riktigt vad jag ska göra, typ alla jag känner från min skola är i kungsberget så aa. Men ska sluta skriva nu, pusshej.

Gammal bild.

Min data är cp i huvet.

Min data är helt cp så har inte kunnat gå in på internet, idag har jag iaf vart i skolan som vanligt. Drog hem sen, duschade, käkade, drog ut och mötte lina, vi träffa linn och drog till träffen, sitter nu här med linn,carro och cathe, lite dryg inlägg sådär men skriver på mobilen så a, men pusshej

JUST SOMETHING ABOUT THE WEEKEND.

Dålig uppdatering, i know. Menmen, I fredags så var jag i skolan som vanligt, Slutade 4. Efter skolan var jag med Lina och Jossan, vi var hemma hos Jossan och tog det lungt, drog sen hem och käkade, träffade sen Jossan,Vanne,Amanda,Feliciat,Tobbe,Micke och nån till. Hade det kul, drog hem vid halv 12, Jossan sov hos mig, vi kollade på film och somnade snabbt. Dan efter drog jag och träffade Elina, vi drog till stan en liten stund, drog sen hem till mig så kom Julia dit, vi sjöng singstar och sen drog vi till ica och sen käkade vi, drog till Elina sen hade vi det nice, Träffade massa vänner och så. Sen drog jag och Elina hem till mig vid halv 12, hon sov där, vaknade imorse, så kom Felicia m hit, vi drog och träffade Julia, köpte lite grejs på ica, drog till mig och gjorde tårta, lekte kurragömma, haha !, jag hade lätt bästa gömstället. Sen kollade vi på två filmer. Har haft en nice helg iaf. Ska snart till mamma. Det har spökat somfan i mitt rum nu på sistonde, så jävla läskigt, jag som verkligen tror på spöken också, till och med Elina som inte tror på spöken såg det.. Fyfan. Nu bilder..


JAG VET ATT JAG ÄR SJUKT NORMAL !

Såhär roligt har jag just nu, någon som har det roligare? ;d


VÄRLDENS TRÖTTASTE HÄR.

Skolan idag,  Slutade halv två och då drog jag och Vanne till jakan och kollade runt lite och så, vi käkade även på bk, haha. Drog hem sen, gick en liten bit med Vanne och sen en sväng med Nella. Käkade nyss, sitter och glor på tv som vanligt, men hejdå.


There was a weard thing, do you now?

Haft studiedag idag, Vaknade vid 8-9, Träffade Elina vid 12, vi drog in till stan och kollade runt en massa och så. Köpte ett par svarta tygskor för 100 :- . Sen drog vi hem till mig och så blabla, vi kollade i resekataloger på lite hotel till i sommar, nice. Hon drog hem typ nyss, sitter och glor på tv just nu, smsar lite och så, juste, har haft sääämsta humor idag, garvat åt verkligen allt, haha. Om någon bryr sig ;p byebye.

Så snygga ;p

Exakt 1 år sen idag..

Kunde inte skriva något mer igår, blogg.se funkade inte. Men igår så var jag med Jossan,Vanne och Lina. Vi var hos Jossan, Sen följde jag med Jossan till tandis, sen till Jossan igen, drog hem och chilla. Idag så var det skolan, soprov som jag glömt öva till men ska bara göra om 2 frågor. Efter skolan var jag med Jessica A. vi drog till henne och sen till ica, drog sen hem till henne igen, vi kollade på skräckfilm. Kom hem för en kvart sen typ. Snackade med syrran i tele när jag gick hem, glor på tv och käkar just nu, bye.

Det är exakt 1 år sen farmor dog, jag saknar henne, minns det som om det hände igår ..


43 sanna meningar.

Läste dethär på Felicia m´s blogg, och den stämmer in så jävla bra..

#1 When you break her heart, the pain never really goes away.

#2 When she misses you, she's hurting inside.

#3 When she says it's over, she still wants you to be hers.

#4 When she walks away from you mad, follow her.

#5 When she stares at your mouth, kiss her.

#6 When she pushes or hits you, grab her tight & don't let her go.

#7 When she starts cursing at you, kiss her and tell her you love her.

#8 When she ignores you, give her your attention.

#9 When she pulls away, pull her back.

#10 When you see her at her worst, tell her she's beautiful.

#11 When you see her crying, just hold her and don't say a word.

#12 When you see her walking, sneak up and hug her waist from behind.

#13 When she's scared, protect her.

#14 When she lays her head on your shoulder, tilt her head up and kiss her.

#15 When she steals your favourite jacket, let her keep it and sleep with it for a night.

#16 When she teases you, tease her back and make her laugh.

#17 When she doesn't answer for a long time, reassure her that everything is okay.

#18 When she looks at you with doubt, back yourself up with the truth.

#19 When she says that she likes you, she really does more than you could understand.

#20 When she grabs your hands, hold hers and play with her fingers.

#21 When she bumps into you, bump into her back and make her laugh.

#22 When she tells you a secret, keep it safe and untold.

#23 When she looks at you in your eyes, don’t look away until she does.

#24 Stay on the phone with her even if she’s not saying anything.

#25 Don't let her have the last word.

#26 Don't call her hot, but gorgeous or beautiful is so much better.

#27 Say you love her more than she could ever love you.

#28 Argue that she is the best girl ever.

#29 When she's mad, hug her tight and don't let go.

#30 When she says she's OK, don’t believe it, talk to
her about it, because 10 yrs later she'll still remember it.

#31 Call her at 12:00am on special occasions to tell her you love her.

#32 Call her before you sleep and after you wake up.

#33 Treat her like she's all that matters to you.

#34 Don't ignore her when she's out with you and your friends.

#35 Stay up all night with her when she's sick.

#36 Watch her favorite movie with her or her favorite show even if you think its stupid.

#37 Let her into your world.

#38 Let her wear your clothes.

#39 When she's bored and sad, hang out with her

#40 Let her know she's important.

#41 Kiss her in the pouring rain.

#42 When she runs up at you crying, the first thing you say is; "Who's ass am I kicking today baby?"

#43 After she reads this, she hopes one day you'd read it too.

.

Samtidigt som jag ler av lycka faller tusen tårar ner från min kind..
Lycka eller sorg, skratt eller gråt, det blir för mycket..

The day before tomorrow.

Skulle ha träffat Elina idag men hon svara inte på sms så det blev inte så. Var hemma, Gick sen till morbror, lekte med Linus lillkusinen, han är så liten och söt. Drog sen hem, tog mina grejer och åkte hem till papi. Sitter och glor på tv just nu, chattar med massa. Pöss.


LÄNGTAR !

Jag läääääääääääääängtar sönder som fan, snart så !!

IT WAS YESTERDAY.

Hann inte skriva igår, men jag träffade Felicia m vid 3 och då drog vi till jakan och kollade på bio, vi såg på alvin och gänget 2, den var så gullig ch rolig, haha. Efter filmen tog vi bussen hem, jag drog hem och käkade. Sen drog jag till Vanne, var där hela kvällen med massa vänner, drog med Jossan hem vid halv 12. Sen drog jag från henne och kom hem vid 12. Satt lite vid datan sen så somna jag. Ska träff Elina idag men hon har inte vaknat än. Puss.

Ser helt jävla senil ut men jaja..

THIS FUNNY FRIDAY.

Hade ju reflektionsdag idag, först kollade vi på föreläsning om tinetus, sen så gjorde jag,jossan och vanne omprov på no, käkade lunch sen och blabla. Jag,Jossan och Lina var lite i viksjö. Vi käkade på grillen sen. Drog till träffen, var där ett tag, sen drog jag och Jossan och träffade Jonas och Lillen. Drog sen hem, sitter nu här och blabla.
hej jag har bildbrist..

When you make me happy, i like it.

Datan fuckade ut igår så orkade inte skriva då, var i skolan, hade två lektioner sen slutade jag. Efter skolan drog jag hem, glodde på tv mest hela dan, orkade inte göra något speciellt, var inte på bästa humöret igår men senare på kvällen så fick jag sjukt gulliga sms av massa vänner, så då kom jag på andra tankar. Satt vi datan, sen gick jag och la mig, idag så har vi reflektionsdag, ska vara där 9 och kolla på nån jävla föreläsning om tinetus, sjukt tråkigt. Vet inte om jag måste vara i skolan sen, har inte ens gjort en planering men det är fett onödigt för man gör ju typ endå ingenting, haha. Men ska sluta skriva nu, bye.



JÄVLA SENILKÄRRING.

Anledning till rubriken är att alla kärringar jag blivit irreterade på har jag kallat senilkärringar, asså inte sagt det till dom men aa, skit samma, ingen fattar nog, haha.Orkar inte uppdatera så mycke eftersom att datan är så grymt seg, så aa. Men idag så har jag iallafall vart i skolan först, sen efter skolan så var jag med Elin. Vi var i jakan först, och blabla. Drog hem vid halv 6 typ. Käkade, drog ut och träffade Ronja, blaablabla, datan är seeeeeg så aahap, ni får vara nöjda med dethär, PÖSS.


VARNING FÖR NEGATIVT INLÄGG..

Har mått så jävla dåligt idag, just sånahär tillfällen vill jag ha någon att snacka med men som vanligt så har jag inte det.. Orkar inte skriva, hejdå.


HISS ELLER DISS ?



Sjukt dålig bild, men vad tycker ni? hiss eller diss?

A great wekeend and allot of picture.

Dålig uppdatering i know, datan har vart sjukt seg så har inte orkat. I lördags vaknade jag 7. Kollade på tv, sen vaknade Elina. Hon drog hem efter ett tag. Sen åkte jag till jakan med Lina. Sen till kista med Vanne. Vi kollade runt lite och så. Sen hem till Jossan och firade hennes med massa vänner, sjukt kul. Drog hem, somnade. Vaknade, drog till kista med Vanne,Jossan och Lina. Kollade runt lite och blabla. Drog hem, käkade, åkte till mamma, somnade. Idag, skolan som vanligt, efter skolan var jag med Linn. Vi var i viksjö, sen drog vi till henne. Hon käkade och så. Sen drog vi till viksjö igen, träffade Lina,Jossan,Jonas,Felix. Kom nyss hem typ. Käkar just nu, bye.


RSS 2.0