ITS FRIDAY TIME.

Skolan som vanligt, massa roliga grejer på hkn, haha. Efter skolan var jag med Elina. Vi drog till willys sen till viksjö och blabla. Käkade, gick till Elina, vi drog till träffen, träffade lite människor, träffade sen kilis, drog ut och blabla, jag och Elina, så roliga, hehe. Sitter nu och kollar på scream så ska inte skriva, bye !


Jag & Elina i somras, lite hyper.

NOTHING,SOMETHING,THIS THING.

Skolan som vanligt, svenska,idrott,håltimme,matte, slutade halv 2. Drog hem och städade mitt rum, sitter nu här, trött, ska plugga sen antar jag, har ju prov imorgon, inte kul. Jaja, har ingenting mer att skriva, byyyye.


:o

Dendär drömmen, den betyder något, jag vet det.

GOOD NIGHT I SAY NOW.

Har precis färgat håret, väntar på att det ska torka så jag kan få se resultatet, ska sen sova antar jag. Kanske lägger ut bild på resultat sen om ni vill se de, vi får se. Tror inte jag kommer skriva något mer idag så jag säger väl godnatt, puss.


SOMETHING TELL ME THAT YOU WANT TO READ THIS.

Var i skolan idag, mobbad som vanligt, haha. Efter skolan så träffade jag Ronja, gick först till ica sen till mig. Vi har kollat på film, hon drog hem typ nyss. Håller på att få lackning på min data, så jävla seg den har blivit. Jaja, jag ska färga håret snart. Men ses.

vinter 2008, haha !

VISST DU , TROR INTE DET ?



* Jag vill aldrig gifta mig.

Tror inte på giftemål, känns bara sjukt onödigt, och slöseri med pengar ?

* Har vart i slagsmål.
Hade glömt bort det totalt, haha. Var i sexan när jag började bråka med en kille i min perallelklass, haha !

* Jag gillar att vara kort, vill bara vara lite längre.
Stör mig när folk säger att jag är kort och skit, som om jag inte redan visste det, jag vill ju vara kort så daah !

FÖR ALLA DOM.


HOME TODAY TO.

Hemma idag också, kändes bättre så, då är jag megapigg imorgon, perfekt ! Glor på barnprogram just nu, haha, ska käka frukost typ. Kanske skriver något senare, bye.


HAHA, ITS ABOUT THIS.

Jag fick en komentar av en tjej som ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur jag tycker en kille ska vara/vad för killar jag faller för?

Helst av allt, blåa ögon !, blond eller brunett, vältränad, längre än mig, snygg, omtänksam, självsäker, galen, rolig, bra stil. Kan inte komma på så mycket mer, vet inte vad för svar jag ska komma med men aa.


BLABLA, LÄS BARA.

Kollat på tv och suttit vid datan hela dan, ska sova snart, är grymt trött så ska sova snart, tror det blir skolan imorn för min del, bye.


BARA TVUNGEN.

Jag gillar hår som är
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[x] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[ ] Gröna
[ ] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[x] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[x] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåtriktade.
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[ ] smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[ ] Fotbollsspelare
[ ] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[ ] Sportiga över huvud taget
[ ] tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar...
[ ] Har tarueringar över hela kroppen
[x] Har någon tatuering
[x] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[ ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Rakar bröst, mage och ben
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[ ] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng ibland

Detta säger allt om en kille...
[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han e med kompisar

Det är gulligt när killar...
[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[x] Är svartsjuka
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[ ] Ger mig små presenter
[ ] Köper mina underkläder      
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[ ] Gråter till filmer
[x] Pratar om giftemål och barn.
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk 
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar,
[ ] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka,
[x] Slåss för mig

detta står jag INTE ut med...
[ ] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nazister
[ ] Överbeskyddade killar
[x] Sportnördar
[x] Killar som har nära tjejkompisar...
[  ] Killar som spelar Wow
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk.
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[ ] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusar

TYP SJUK.

Hemma från skolan idag, kände redan igår att det behövdes. Jag har sovit ungefär 11 timmar inatt och är endå fortfarande trött. Käkade nyss frukost. Fick ett nytt singstar spel i lördags som jag ska testa med mig själv, haha, jag vet att jag är mobbad.. Men skriver senare, puss.


:)

Varför vara ledsen när man kan vara glad, som jag alltid säger, SMILE !


PARTYYY.

Igår: Träffade Lina, fixade massor, på kvällen så firade jag och massa andra vänner Lina, det var sjukt kul, oförglömlig kväll !. Idag så träffade jag först Linn ett tag, träffade sen Elina, vi drog till willys, sen jakan , sen ica, på ica träffade vi Linn, var med henne, sen kom André. Drog sen hem och blabla.


PICTURE OUT.

Gick ut på baksidan och tog några bilder, bra eller dåliga? jag vet inte, vad tycker ni ?


SKÖNASTE !


GRATTIS LINA 15 ÅR.


Grattis världens finaste Lina som fyller 14 år idag ! Jag älskar dig enormt swetie !

ABOUT THIS NICE FRIDAY.

Lite uppdatering om dagen kanske skulle sitta finfint. En lektion som var so. Slutade halv 10, vi äggade Lina i skolan idag eftersom att hon fyller år imorn, haha. Drog sen med Lina och Jossan hem till Jossan, chillade, käkade lite, drog sen hem till Lina, hon duschade och sen satt vi vid datan lite, drog till skolan när inga var där, och hade kul. Drog in på träffen, snackade med andra och hade nice, gick till ica, tillbaks till träffen, sen drog Jossan. Jag och Lina satt och snackade lite sen så spelade vi kort med några som jobbar på träffen. Sen drog båda hem, jag packade mina grejer och drog till pappa, lyckats övertala han med det jag skrev i inlägget innan, ska rensa lite kläder i mitt rum och annat, puss.

Dåliga mobilbilder.

PERNILLA IS SO FUCKING HAPPY !

Jag är så jääääävla glad! stressen och ångesten är nästan helt borta. Jag har lyckats övertala pappa att få ta hål i tungan mycket tidigare igenom att städa och hjälpa till med annat. Vi ska ner till resebyrån och typ fixa resa till italien i sommar som Elina ska få följa med på. Allting känns så jävla bra ! woohooooo.

Bild från när jag precis fått kameran.


HEJ, JAHA, HEJDÅ.

Bara vart hemma och tagit det lungt, käkade, drog till ica med syrran, sen hem igen, sen till ica igen med syrran, haha. Sitter nu här och lyssnar på musik,har ingenting intressant att skriva så aa, puss.


BARA LITE TEXT DU VILL LÄSA.

Att bara få se dig och jag kan inte sluta le. Skolan.. Svenska,inte med på gympan, matte. Slutade innan halv 2. Var kvar i skolan lite med några, sen så gick jag hem, skulle igentligen vart med Erika och Alexandra idag men båda dom är sjuka så jag ska typ bara ta det lungt, måste få bort min jävla stress och blabla. Men kanske skriver senare, pussar.


ORKAR INTE DET NU.

Uppstressad som fan, måste ta det lungt med det går inte, ångesten lägger sig över, jävla stress, snart panikångest igen.. Fan vad jobbigt, jag orkar inte med det.


JUST SOMETHING ABOUT THE SCHOOLDAY.

Skolan som vanligt. Vekarie på no, matteprov, slutade tidigare, gick inte på musik på grund av en sak, sen var det lunch, hade engelska i 10 min, inget språk, sen svenska. Kom hem för mindre än en timme sen, käkat lite, kollar på tv, ska fota lite tror jag, vi får se. puss.

bildbrist..

How something in your life just be black.

Dendär känslan, den känslan när man saknar någon/något. Dendär känslan som får en att känna sig tom. Dendär känslan som känns att än del av en saknas. Ibland kan den känslan vara underbar men ibland är det den värsta känslan man vet. När man saknar en vän, det kan vara jobbigt när det gått lång lång tid, speciellt om man stått varandra nära, när man saknar någon som dött, då man vet att man inte kommer få träffa den något mer i sitt liv, när man bara saknar något som tog del av sin fritid, men endå inte kommer tillbaks.. Är det bara jag som får känna den känslan varje dag?..

Gammal dålig bild..

UNGEFÄR ETT HALVÅR SENARE..

Slutade 13.55 idag. Var på träffen en stund med Linn,Mickan,Jossan och Lina. Lyckades ramla av stolen som vanligt där också. Sen åkte jag till jakan och träffade Felicia Lilja. Först inne i centrum och sen drog vi hem till henne. Vi snackade, kollade videoklipp på datan, och annat. Sen åkte hon med mig till kungsängenstation och därifrån åkte jag hem. Var nice att få träffa henne igen eftersom att vi inte vart med varandra sen i somras. Men kom hem för en timme sen, käkade nyss, sitter och lyssnar på musik, blablabla. PUSS.

Felicia&jag i somras.

JOSSAN KOM HEM IDAG !

Skolan idag som vanligt, Jossan kom hem idag så jag och Vanne sprang ut från matten och sprang till Jossan, haha. Sen så var det rast och blablabla. Efter skolan var jag med Vanne och Linn lite, sen kom Jossan, sen kom Lina och Jennifer, Linn drog. Vi var ute,ica och i skolan. Sen drog jag och Jennifer med Lina hem. Sen drog jag och Lina hem till Jossan. Sen drog jag hem och käkade efter det till träffen där Jossan,Lina,Mickan,Linn och Andre var. Sen drog Jossan och Lina sen drog Mickan. Jag kom hem för tio min sen. BYE.

Muuuuuuuuuuuuuuusic in my heart !

GLADASTE BRUDEN HÄR FAN !

Ett till gladinlägg kommer häääär ! Asså jag kan inte sluta le, är så jävla fucking glad, wiiiie. Och Elina jag är visst gladare än dig, mohaha. Det är så jävla nice ! Ska kanske få åka utomland i sommar och då ska Elina få följa med, snacka om nice, kommer bli så jävla kul ! Är världens gladaste typ, woooohoo !

Tänk er, vi två snyggingar i solen bah grrrrr ! ^^

SATURDAY IS TODAY AT ALL DAYS.

Vaknade rätt så tidigt idag, fixade mig och så, tog bussen till jakan och sen tåget till västerhaninge. Där mötte jag Therese och Anna. Jag och Therese drog till stan och kollade runt och sånt, hittade ingenting. Käkade pommes på donken också. Sen så drog båda hem. För ett tag sen så mötte jag Mickan på ica så köpte jag jackan av henne. Följde med henne för att köpa comviq kompis sen gick jag hem. Ska käka snart sen ska jag göra något, vet inte vad, haha.


THE HAPPIEST RIGHT NOW !

Är så jävla glad, asså det är helt sjukt vad glad jag är, glad,glad,glad, fyfan vad kul asså, glaaaaad, så jävla jävla glad, wiiie, glad som fan, går inte att beskriva hur jävla fucking glad jag är !!!


JUST IT, JUST THAT, JUST READ.

Jag käkade, duschade håret, sen så kom Felicia hit. Vi drog ut och träffade några en stund. Sen drog vi hem till mig och kollade på scary movie 2 som gick på tv. Så jävla rolig, haha. Hon drog nyss hem, Sitter och lyssnar på musik och läser lite bloggar. men ciao !


BAKE A CAKE WHIT FELICIA&PERNILLA, NOT GOOD.

Duschade, sen träffade jag Felicia m. Vi var hos mig och bakade muffins, så duktiga, tappade räkningen hela tiden, tog sönder dl måttet,hade först en förliten skål så var tvugna att byta och så höll vi inte ens tiden, haha. Sen så käkade vi muffins, Felicia spelade wii, och så har vi gjort annat, Felicia drog nyss men vi ska träffas sen igen. Sitter och snackar med Jossan på skype som kommer hem på måndag, längtar som fan !. Men nu bilder..


ATT SKÄMMA UT SIG ÄR ATT HA KUL.

Har inte hunnit uppdatera, skolan igår, so,håltimme,håltime,lunch,håltimme,no,gick från hk. Jag och Vanne blev fett lacka på hk-läraren så vi drog därifrån. Var med Julia efter skolan, Felicia m och Elina var med oss. Skämde ut oss totalt som vanligt, typ skrek på bussen. Drog till outlet, kollade runt, käka lite på donken, skämde ut oss ännu mer, på bussen hem blåste vi papper genom sugrör som alla fick i huvet. Jag och Julia drog till henne, käkade, drog till mig, sen ut och träffade felicia m och Elina igen, drog upp till fjällen och handlarn, drog sen hem. Jag och Julia somnade tidigt, vaknade, kom hem nyss typ, ska duscha nu, puss.


tyvärr söta läsare.

Pallar inte blogga, bildbrist och skit, tråkigt tyvärr, ska försöka blogga bättre nån annan dag, men ni får ha det så bra medans jag fixar dethär, puss.

haha..

Blir ingen av jackorna jag la ut i bloggen, ska köpa en ny, haha. Men har ju fortfarande kvar dom hemma x).

LÄST DET EN GÅNG, LÄST DET FLER GÅNGER.

Skolan som vanligt, mobbad som vanligt, slutade 13.20 typ.Var med Mickan,Elin och Linn och busade runt medans jag väntade på Jennifer, vi drog in till stan och leta prao men vi hittade inget ställe vi ville paroa på, så vi ska leta vidare nån annan gång. Ska snart käka tror jag, är sjukt trött. Har prov imorn, kan inte ett piss och boken är i skolan, hur bra är inte det? Men vi ses.


WHEN WE HAVE FUN, WE HAVE FUN.

Skolan idag, lika mobbad som vanligt, puttat,fäld och aa, allt för att man är liten och klumpig, haha. Efter skolan så träffade jag Elina. Vi drog till kista och kollade runt lite, hittade inte ett skit. Sen drog vi till jakan käka på bk. Sen drog vi till fjällenskolan, var på fritidsgården sen så gick vi in i sporthallen där några hade träning. Sen så drog dom så vi var själva där. Så vi var lite i sporthallen, sen så drog vi hem, kom hem för en kvart sen typ. Men ska fixa lite grejer nu sen sova typ. PUSS.


.


Jag vill bara förstå vad som är fel och rätt, vart gränsen går?
Jag vill bara förstå mig på livet.

VILKEN ?


HEJ, HEJDÅ.

försov mig, missar No, men måste fixa mig nu, vi hörs senare, puss.

TRÅKIGT.

Vad heter du - Pernilla
Vilken klass går du i - 8an
Vad heter din bästavän -
Kan hon/han lita på dig - alla kan lita på mig !
Har du några syskon - japp
Hur var år 2009 för dig - lite upp och ner
Vilka firade du nyårsafton med - felicia
Vem fick nyårspussen - ingen


Har du ..
Åkt flygplan - japp
Snusat - nope
Druckit alkohol - mm
Slagit någon riktigt hårt - haha, typ
Planerat ett mord - hahaha nej
En mamma - aa
En pappa - mm
En bror - halvbror
En syster - japp
Någon du kan lita på - japp
Någongång fått gått till rektorn - nope


Vem ..
Kysste du senast - nån
Krama du senast - Elina
Höll du handen med senast - dont know
Slog du senast - vetinte
Hatar du - ingen
Gillar du - dom flesta

This or That
Killar eller Tjejer - båda
Vatten eller Juice - jucie
Frukt eller Grönsaker - båda
Tv eller Dator - data
Skola eller Jobba - vetinte
Pojkvän/Flickvän eller Vänner - båda

KLUMPIDUNS, YES I´AM.

Skolan idag, rätt så chill dag idag. Blivit puttad sjukt mycke idag, Lina putta ner mig i snön, och stod och putta in mig i en dörr hundra gånger, sen vid skåpen stod några och puttade mig fram och tbx tills jag flög in i ett skåp med huvet. Väldigt smidigt. Slutade 2. Då drog jag,Vanne och Elin till lidl. Efter det så kom Elina till jakan och vi drog till outlet, kollade runt och skit. Drog sen hem, ska fixa lite grejer nu, ses.


ÖVERSYNT, SLÅ DET OM DU KAN.

Slutade rätt sent idag, seg på att ta mig hem, blabla. Vid 17.30 hade jag syntest, dom sa att jag hade översyn. Så det var ju bra. Har precis käkat ska typ till ica med syrran nu, vi får se. Men ska sluta skriva nu, vi ses.


SKÖNASTE MAN ÄR.

Oo-de-lally, på olika språk och allt, bäst man är.
Fett härligt asså, så jävla gulli gullig !
Fan vad jag babblar men det är kul, jag ska fan sluta sova mycke,
PUSS.

Nu blev det lite många men det är gillart !


Dethär är lättast jag och Sofia, bästa asså !
(Och jag är självklart gölliga Robin hodd !)


NICE OR NOT, I THINK NOT.

Antar att alla ligger och sover just nu, själv så vaknade jag 5 av en äcklig dröm, usch. Och jag vågar inte somna om, hehe. Jag har samanlagt sovit 7 timmar på tv dagar, inte nice skulle nog jag säga. Menmen, nu ska jag sluta skriva innan jag börjar babbla om något riktigt tråkigt eftersom att jag är jävligt bra på det, hoppas ni haft bättre drömmar i huvet än jag. PUSS.

Värsta snyggingen, närbild & allt, lägger upp den bara för att jag är så trött som jag är.

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN.

Från : Neda
vad e det bästa du har vart med om? :)


Svar - Vet faktiskt inte riktigt,finns mycket men en grej är iaf min fest dan innan jag fyllde år ^^


Från : Julia
Vad är din hemligaste hemlighet? ;P


Svar - om jag skriver det här på bloggen så är det ju inte nån hemlighet längre ;)

Från : Micaela
ungefär hur många besökare för du varje dag?:)


Svar - Jag brukar få mellan 65-85 besökare per dag.

Från : Natalie
1. vad är det längsta du gjort med en kille? :)
2. Vem är din närmaste kompis ?


Svar - 1. privat :) 2. jag har många nära vänner men den närmaste är nog Elina för mig ;)

Från : Ida
1. Pojkvän eller bästa kompis? :)
2. Teve eller data? :)
3. Bio eller film? :)
4. Vinter, vår, sommar eller höst? :)


Svar - 1. bästavän 2. data 3. film 4. sommar.

Från : Anna
1. vad betyder jag för dig?
2. varmt eller kallt?
3. sola eller bada?


Svar - 1. går inte att svara på (: 2. varmt. 3. sola.

Från : Amanda
1. Vad fick dig att börja blogga?
2. Hur skulle du beskriva dig själv :)?
3. Vad vill du bli som vuxen ?


Svar - 1. Kommer inte ihåg, det var så längesen. 2. klumpig, alltid glad, pratkvarn, garvar åt allt. 3. författare,fota eller sån som jobbar i kontrollrummet på kontserer.

Från : Anonym
vem älskar du mest på hela jordklotet??


Svar - Svår fråga men så som det känns nog skulle det nog vara min syster Emma.


Från : Linnea
1. Pengar eller kärlek?
2. Favorit film?
3. Favorit låt?

Svar - 1. kärlek. 2. jag gillar många. 3. tänk alla gånger, för den får mig på bra humör, gillar många låtar men det är favoriterna nog.



Från : Sofia ek
1. vad är ditt bästa minne med mig? :d
2. vem hade du ditt första seriösa förhållande med? :)


Svar - 1. Har många underbara minnen med dig, kan nog inte komma på vilket jag tycker är bäst just nu. 2. Har nog aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande :p

Från : Anonym
Är du oskuld ?
Gillar du någon just nu ?


Svar - 1. japp, det är jag. 2. Är lite osäker på den frågan, men tror det.

Från : Therese
Vad är jag för dig ?
godis eller glass?
Mat eller macka?


Svar - 1. Du är min lillasyster ju. 2. glass. 3. mat om det är nyttigt.

Från : Angelica
vilket är ditt bästa minne? :)<3


Svar - Samma svar som på första frågan, vet inte men ett av dom bästa är min fest dan innan jag fyllde år :)



Tack för alla frågor söta läsare, hoppas ni blir nöjda med svaren, annars är det bara skriva till mig om ni vill ha bättre svar, haha.

BARA EN ENDA LITEN MENING + EN BILD.

Jag svarar på alla frågor från frågestunden ikväll, nu ska jag fixa mina grejer och sen dra till mami. SES.


FRÅGESTUND.




Fråga vad du vill, kommer svara på alla frågor så bra jag kan.
Tack i förhand !

LIKE IT WHEN YOU LIKE IT.

Mest segat idag. Drog till jakan en snabbis och fixade tid för att kolla synen. Har fotat lite för en stund sen. Men ska rengöra tagentbordet nu, måste göras. BYE.


NICE, REALLY NICE NICE.

Julia kom hit igår ju, vi badade jacuzzi, så sjöng vi sing star och klottra sönder mina väggar. Vi somnade vid 9 imorse och vaknade innan 11. Skit bra. Sjukt trött men vafan. Men jag skriver senare, pusshej.

bildbrist...

THE NIGHT OF THE NIGHT, OR SOMETHING.

Blev aldrig att jag träffa Erika och dom, istället så kom Julia hit, vi ska ha sjukt kul, wiie. Men skriver kanske senare, puss.

Gammal bild.


LITTLE LITTLE, JUST READ, I KNOW YOU DO IT.

Har inte gjort mycket idag, snackade lite med Jossan på skype tills hon var tvungen att gå. Suttit vid datan, lyssnat på musik och tråkat. Men ska fixa mig nu, ikväll blir det Erika,Alexandra och Sofia, trevligttrevligt. Men skriver senare kanske, puss.

THE HAPPIEST, WHO KNOWS ?

Tråkigaste helgen ever. Igår var jag bara hemma och idag vettefan, hoppas jag hittar nån att träffa. Juste, jag märkte nyss att jag har ett rivsår på hackan, om någon bryr sig, haha. Men ska platta mitt lockiga hår nu, PUSS.

var bara tvungen, haha.

Min ärliga sida.



* Folk som verkligen vågar vara sig själva - klär sig hur dom vill, bjuder på sig och visar vem dom verkligen är, säger vad dom tycker och sånt,jag bara älskar att träffa folk som verkligen står för vilka dom är, man blir sjukt glad av att se sånna människor eftersom att man inte träffa så många sånna. vem gillar inte de liksom.

* Guds tre flickor
- typ världens bästa serie, seriöst, satt och kollade på alla avsnitt igår och har kollat lite idag också. Tröttnar aldrig, och man blir på positiva tankar när man ser den. En riktigt bra serie för tonåringar, speciellt tjejer, ett tips faktiskt, finns att kolla på svtplay.



* Elina - Seriöst, måste verkligen hissa henne, så sjukt underbar person. Våra personligheter är rätt lika, båda har typ lika lågt iq, båda är klumpiga,hör ingenting, haha, och har samma humor, jag kan prata med henne på ett sätt jag inte kan göra med andra. Har sjukt underbara och härliga minnen tsm. Ta åt dig, det här är bara saningen från mig, rakt från hjärtat.





* Folk som dömmer från ytan -  Jag gillar verkligen inte när folk jämt ska dömma folk på utseende. Det finns så många underbara människor man missar utav att dömma på utseende, det är dumt och omoget. Okej, jag bryr mig om hur jag ser ut till en del,liksom jag fixar håret och så, sminkar dock aldrig. Jag har dömt folk för utseende och märkt att det är fel och det är fegt. Alla påpekar saker hos andra men det är något alla gör.

* Djurplågeri - Seriöst, jag klarar inte av det, börjar gråta så fort jag ser filmer och annat som har med djurplågeri att göra. Det är så hemskt, tänk att det var ni som blev utsatta för det, inte alls en vacker syn. Jag blir illa till mods när jag ser folk gå runt i päls jackor och sånt, det är till och med fler och fler som gör det. Har också fått reda på att det är hund på canada goose luvorna, började gråta när jag fick reda på det också. Själv så är jag halvt vegitarian, anledningen till det är för att jag måste äta kött för att jag fortfarande växer men endast för att jag måste. Djurplågeri förekommer i hela världen. Djur blir dödade för att användas som konstverk och annat skit.. Jag har mycket att skriva om men det blir för långt och ingen kommer orka läsa det så dethär får räcka.  jag är en djurvän och det är jag stolt över..

FYFAN !


JUST THE SHIT YOU WANT TO READ.

Har precis duschat, tvättade även hårförlängningen. Har sjukt tråkigt, skulle åkt till västerhaninge men har just nu en slags ångest så vill inte göra något själv, liksom älskar att åka tåg själv för det mesta men idag så ville jag verkligen inte de, menmen. Jag är hemma och tar det lungt istället. Har damp på mitt knä, värsta växtverken, inte okej.. Menmen, ska kolla på lite serie på datan nu, vi ses.

Jag vet normal som fan !


IM GONNA DO THIS.

* Ta tre hål till i öronen, har redan 9, ni tycker säkert det är överdrivet men jag tycker så jävla fint !
Funderar på om jag ska ta dom också själv eller inte, vi får se hur det blir med den saken.

* Åka och kolla upp min syn, har fått sämre syn och måste därför kollas upp.
Vet inte riktigt vilken dag, måste ju göras snart.

FREDAG.

Har knappt sovit något inatt, inte nice. Sov kanske 2-3 timmar. Klev upp vid 7 och fixade mig, drog sen till skolan. Har vart sjukt övertrött idag och då menar jag att jag garvat åt allting, gått och pratat med mig själv, stått och typ dansat, haha. Sen så ramlat skitlätt, väldigt smidig tycker jag. So,håltimme,håltimme,lunch,håltimme,no,hk. Så har min dag sätt ut. Efter skolan så drog jag och Ronja till willys och köpte chokladmous, drog hem till mig, fixade ihop den och sen kollat lite på film. Hon drog för en stund sen, ska snart käka. BYE.


PICTURE,PICTURE, I LIKE IT.

Så kul att fota med slutartid, bilderna blir fett härliga. Antar att jag inte är den enda som tycker det ? ^^ Lyckades fota lite och sen flytta mig till tv med datan också, haha. Snart kommer pappa med macka från tastys, wiie. SKa fixa ihop någon film, sjukt kul, haha. Pussar.


MOOOORSNING.

Ligger fortfarande i sängen fastklistrad vid datan, ska kliva upp nu, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, bara ta det lungt kanske. Vi får se hur det blir. Kanske får mig lite lust att fota, det är ju alltid kul, men skiver senare, PUSS.

SÖNDER FRYSEN LITEN PERNILLA.

Nu så håller jag på att frysa ihjäl. Sjukt kallt i mitt rum, mitt element funkar ju inte, skit på den. Sover ju med 8 kuddar plus att jag har 3 täcken nu. Tänker inte vakna en morgon till och frysa. Så nu ska glada och positiva lilla Pernilla sova så får vi se vad som händer imorgon, puss & godnatt !


DAMP PÅ MIG OCH DIG OCH ALLA.

Har inte fotat nåt, fastnade kvar vid datan istället. Dampchattar med Ronja, har fixat två filmer och ska göra en till. Lägger upp dom jag fixat nu så får ni se. Juste, jag fick min kära tomat också, haha. Var precis nere och fixade lite gott, busigt. Men nu måste jag börja på film, puss på dig och dig och dig och alla andra som läser mig blogg ^^
Bara för världens bästa Elina ;D


KONSTIGT, JAG ÄR KONSTIG.

Jag har typ aldrig haft såhär jävla tråkigt, seriöst ?! . Har ingenting att göra, tråkigt tråkigt tråkigt. Vill ju vara med någon men nejnej, blää. Nej, nu ska jag fan vara positiv !. jag vill ha tomat, haha. Jag ska fan hitta på något att göra nu, JAG SKA FOTA !, wiiie BYE.


THAT IS WHAT IT IS.

Har suttit och snackat med Jossan As på skype i typ två timmar, nice. Saknar henne grymt. Just nu så har vi gäster här ska nog gå ner och vara lite social. Julia ska komma hit så fort hon färgat klart sitt hår typ. Men skriver senare så får ni veta mer, pussar.

KUSINVITAMIN.


UTTRÅKAD.

Jag vaknade vid 11 idag, Lina var redan vaken då. Vi klev upp och käkade frukost. Hon drog vid 1 typ. Sen så har jag typ inte gjort något idag. Fixat filmer på movie maker, fast det blev inge bra typ. Julia ska komma hit om ett tag så hittar vi på något. Men nu ska jag göra annat, pusshej.


BABYBABY I KNOW IT,I KNOW IT.

Hann inte skriva imorse.. Men jag drog iväg och träffade Lina. Vi drog hem till mig och käkade lite. Sen kom även Linn ditt. Vi drog sen kista, gjorde typ inte så mycke där. Sen drog vi till jakan och gick in och värmde oss i ett trapphus, sjukt kul grej där asså, tänker inte skriva det här, haha. Sen drog vi till nåt sen till bussen hem. Jag och Lina drog hem till mig och så käkade vi, och fotade lite bilder. Sen så drog vi till ica köpte godis gick in på grillen där massa vänner satt. Sen drog vi hem till mig och nu så gör vi inte så mycke, ska kolla på skräckis snart. Men nu ska jag sluta vara osocial så pusshej.

Några av bilderna.

<3?

Mer än ett år, alltid alltid,
kan inte släppa, det går inte, det går inte,
någonting speciellt, jag vet det, jag vet det.

GAMLA STAN.

Elina kom till mig imorse, vi gick till bussen så åkte vi in till gamla stan och fotade, först vid hamnen och sen vid husen och blabla. Sen så drog vi till willys och köpte gott typ. Sen drog vi hem till mig och käkade, jag packade mina grejer. Gick sen till ica och sen drog båda hem. Åkte till pappa, har precis käkat,sitter och redigerar bilder och blabla, men har kommer några bilder från dagen. PUSS.


SLEEP SWEET.

Nu ska lilla Pernilla sova, ska träffa Elina imorn, tjockt nice ! Vi ska in till gamla stan och fota sen så ska vi hitta på något mer, vad vet jag inte, haha. Men ha de gött. PÖSS.


Förslag tack ?

Någon som vet vad man skulle kunna göra för 2000 kr ? ^^

I KNOW YOU WANT TO.

Inte bra med dålig uppdatering, i know. Men iallafall, igår så sov jag och Therese hos Julia. Vi mötte Therese på bussen och åkte vidare till Julia. Där så rensade Julia sin garderob lite så fick jag massa kläder, det var nice. Sen så drog vi ut en stund. Sen hem till Julia igen. Så fixa vi lite grejer och så. Sen så kollade vi på the grudge 2. Jag satt och asgarvade när vi kollade på den, Julia tyckte den var skit läskig, Therese satt och var skit inne i filmen. Fyfan vad rolig den är. haha. Sen kollade vi lite på tv. Somnade vid halv 4 nångång. Vaknade vid 12. Sen drog jag och Julia till Alexandra i kallhäll. Gjorde inte så mycket, gick sen ut och blabla. Drog sen hem och har precis käkat.

En gammal film jag & Julia hittade på hennes data så var tvungen att lägga upp på youtube.
Så jävla cp och sjukt pinsam, menmen, man måste ju bjuda på sig själv ^^


EYES.


THE DAY OF TODAY.

Vaknade halv 12 idag. Klev upp och fixade mig sen så kom Julia till mig. Vi gick till ica köpte busskort till mig. Sen så drog vi hem till henne och hämtade grejs. Sen så tog vi bussen till kista, kollade runt där lite, käkade, drog sen hem. Har precis rensat lite kläder som Julia fick ta. Ska käka om en stund sen så hittar vi på något. Vi ska även träffa therese tror jag. Får se om jag har tid för att skriva något mer ikväll som det ser ut nu så ska jag sova hos Julia, men vi märker ifall jag skriver, PUSS.


Gammal bild från förra vinter.

<3


Jag kan inte sluta tänka på dig, du är den finaste jag vet.

YOU ARE LIKE THE STARS IN HEAVEN.

Har precis fixat om headern lite, blev rätt så nöjd, bytte bara bilderna. Har fått massor av gulliga komentarer, tack så jätte mycket, och fortsätt då så blir det roligare för mig att uppdatera också. Ni är bäst ! Sitter och är sjukt uttråkad, vill göra något roligt men det finns ingenting att göra, blää. Aja, pusshej.


PICTURE ON NELLA.

Några bilder antar jag att jag faktiskt blev nöjd med, vad tycker ni ? :)


NICE SOM FAN.

Igår så fick jag veta att jag inte alls köpt min systemkamera för 2000 kr utan att jag hade fått den grattis, Så jag har fortfarande 2000 kr som väntar på mig, väldigt nice ! Men jag ska försöka fota lilla Nella nu, får se om jag får några bra bilder, sen ska andra saker fixas. PÖSS.


BARA SÅ SOM DET ÄR.

Jag och Felicia somnade efter 6 imorse. Vaknade sen vid 12 nångång. Klev upp och käkade frukost, sen har vi suttit med varsin data och töntat oss, haha. Felicia drog precis hem. Är sjukt trött eftersom att jag inte sovit speciellt mycket, menmen. Sitter och glor på tv, är utråkad och blä.

Gammal bild jag redigerade lite.

<3



I can´t stop thinking about you, you are special for me.


IN THE NIGHT.

Vi sitter fortfarande vakna, kommer nog vara vakna ett tag till. Alla andra ligger och sover. Snart blir det tv gäspningar. Nyår har vart underbart. Det känns som om 2010 kommer bli ett bra år, i hope. Men har inte så mycket mer att skriva än så, PÖSS.


DÅ VAR DET 2010 !

Vi badade jacuzzi, fett nice, sprang lite i snön också, hade snyggaste mössorna också, haha. Sen så käkade vi efterrätt, sen var det tolvslaget. Vi gick ut och smällde raketer och fick några bra bilder också. Sen gick in igen, sen lika snabbt ut igen, gick till backen och åkte i stora plastpåsar, sjukt kul. Sen drog vi tillbaks igen. Sitter nu i köket med varsin data och fixar bilder och annat, vi ska väl hitta på något roligt snart, PUSS.



RSS 2.0