NYÅR FÖRFAN.

Dålig uppdatering idag tråkigt nog. Jaja, drog till kista med Felicia m, kollade lite, drog sen hem till Felicia, hon hämtade grejer,sen drog vi till ut, åkte på en plastpåse ner för backen, haha. Sen till bussen och hem till mig, hämtade datan och kameran drog sen hem till mig. Vi har bytt ipod så har hennes blåa nu och hon har min gröna ^^ . Vi ska bada jacuzzi snart, nice ! Kvällen har precis börjat, blir en lång natt förfan ! PÖSS.


Bara några citat.

Kärlek är inte att tänka, kärlek är att vara & älska.

Kärlek kan i ett enda ögonblick förändra en människas liv.

Bara för att man finner någonting viktigt i livet betyder det inte att man måste avstå från allting annat.

Det man tror är slutet på ens liv kan vara en början på något nytt.


<3



I like your eyes, i like when you smile, i like you, and i like to dream that you are mine.


TRÅKIG TIDSFÖRDRIV.

gjorde du något som du aldrig gjort förut? yes i do.
vilka länder besökte du? grekland.

pussade du någon?
yes.
var du kär? nää.

bråkade du med dina föräldrar? det kan man lungt säga ;s
gjorde du något olagligt: haha.

piercade du dig nånstans:
9 hål i öronen,naveln,läppen
vilket var det största misstaget? :(

vilket var ditt favoritprogram? DH.
vilken kändis var du mest sugen på? Chad michel murray.

vad fick dig att må bra? vännerna.
saknade du någon? mhm..

var du dig själv?
alltid mig själv
ångrar du något av det du gjorde? mm.

How do you know?

Jag och Elina gjorde massa roligt igår, det var ju bara jag,Elina,min syrra och Melanie hemma hela natten. Jag och Elina somnade vid 5 och vaknade vid 12. Frös som fan när jag vaknade. Vi käkade frukost och fixade oss långsamt, drog ut, åkte buss nånstans sen tillbaka, var på ica, åkte till willys och sen hem till mig. Tog det mest lungt, har vart sjukt seg idag. Men ska glo på tv nu, PUSS.


ME AND ELINA IS THE BEST OFC.

Fixade klart löshåret, duschade sen håret. Jag och min syrra käkade och satt och snacka ett tag, nice ! sen efter ett tag så kom Elina. Vi kollade på en film sen så flummade vi galet, ni har kanske sätt filmen i andra inlägget nedanför. Menmen, vi har suttit och snackat och skit. Kollade på nån konstig film, haha. Nu ska vi ha roligt, BYE.


WE HAVE FUN.


WIIE, LONG HAIR.



WHEN IT IS LIKE IT IS.

Drog till stan med Elina. Vi kollade runt i olika affärer och så. Jag köpte löshår, äkta hår för endast 530 kr. Nice ! Sitter just nu och ska börja sy den. Kollar även på one three hill, me like !. Men nu måste jag bli klar nångång,PÖSS.


;d

Den är gammal men jag älskar den lika mycket ändå ^^


SEGAST.

Ligger på sängen med datan framför mig och drogar musik, nice !. Läser även lite bloggar och skit. Chillkväll för min del, måste ju vara pigg imorgon när det ska shoppas med Elina. Måste köpa hårförlänging också. Nu måste jag pissa, hehe. SES.

En till film med oss, vääääldigt normala brudar asså ! menmen, man lever ju bara en gång.


THATS IT.

Sitter och glor på tv med datan i knät. Det är bortspolad på tv, haha. Kom nyss på att jag inte käkat nåt på hela dan så det är nog därför jag har så ont i huvet. Eller nu så har det faktiskt gått över. Men har ingenting mer att skriva nu, PÖSS.


YESTERDAY & TODAY.

Dålig uppdatering, i know, men har inte haft tid. Men iallafall, igår så träffade jag Elin l. Vi drog till ica och var där. Träffade även linn och Vanne en stund. Drog sen hem till mig. Sen drog vi till stan och kollade på bio. Vi såg old dogs. Så jävla skön film ! Sen drog vi hem till mig. Kom hem typ 12 nångång. Hemma hos mig spelade vi kort och chillade mest. Kollade sen på en film och somnade. Vi klev upp vid halv 2. Gjorde inte så mycke, kollade på tv,spelade kort och annat. Sen så följde jag med Elin en bit till bussen vid 15 tiden. Kom nyss till lägenheten. Har ont i huvet, inte kul. Tagit en alvedon och en ipren men hjälper inte ett skit -.- . Jaja, ingenting mer att skriva, BYE.

Typ gammal bild, har bildbrist..

JUST SOME SHIT.

Vaknade halv ett typ. Satte mig vid datan. Sitter och chattar med Jossan As. Hon är ju i australien. Saknar henne sjukt mycket. Inte kul inte.. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska iallafall träffa Elin l ikväll. Då ska vi på bio. Men jag skriver mer senare, ska käaka nåt nu typ. PÖSS.


EN AV FILMERNA.



HAHA ! Kolla vid 00.49 , så jävla kul x)


SATURDAY.

Träffade Therese och Anna vid 2 typ. Vi drog hem till Therese, tåget till västerhaninge. Vi satt och snacka och skit. Sen kollade vi nån film. Gick sen till tåget typ vid 18. Kom hem, käkade, satt vid datan, gick ut med Nella och mötte Elina, Nella käka snö. Vi satt lite vid datan och garva. Gick sen ut. Spelade in film. gick in, ännu mer filmer. Elina drog för en liten stund sen. Sitter och lägger upp filmer på youtube just nu. vill ni komma till mina filmer sök då på "pernillanorrby" så får ni upp alla jag har lagt in. PÖSS.


MORSNING KORSNING.

Igår så kollade jag och Ronja på skräckfilm, kollade sen på mr Bean, men somnade rätt snabbt till den. Då var väl klockan typ halv 4 eller något. Vaknade typ halv 12. Ronja drog hem. Jag har precis fixat mig och käkat. Blir nog inte så mycket uppdatering nu på dagen men kanske ikväll, vi får se. PUSS.

Har blåare ögon igentligen.

VÄNTAN PÅ BUSSEN.

Väääldigt seriösa, jag diggar den hårt. Nice !


Some shit of this day.

Träffade Ronja, vi tog bussen till kista. Skulle kollat på bio men vi ångrade oss. Drog tillbaks till viksjö igen. Träffade Jonas e en stund. Sen drog jag och Ronja hem till mig. Vi badade jacuzzi och rulllade oss i snön, hehe. Sen så gick vi in och gjorde ansiktsmaskar och badade i badkaret ;p. Vi har precis käkat lite och sitter nu här och chillar galet. Ska kolla skräckfilm senare, really nice ! Men nu, bilder..

Ursäkta mitt hår på bilden, men kameran kan förändra mycket, haha !

JUST READ.

Jag ska snart träffa Ronja. Vi ska på bio i kista.
Det blir nice nice ! Det blir speciellt nice med våran humor, haha !
Men nu ska jag göra nåt, BYE.

Gammal bild från när vi gick på kickboxning. Blir fett glad av bilden på nåt sätt
;p

GODMORGON.

Vaknade av att jag fick sms av Felicia m, hade tydligen lyckats skriva till henne i sömnen, drömde liksom om henne, haha ! Idag så ska jag träffa Ronja, det var sjukt längesen vi träffades så det blir nice. Men jag skriver väl senare.


GODNATT.

Nu ska jag ta och sova, annars kommer jag aldrig orka upp imorn.
Hoppas alla har haft en sjukt bra julafton. Men nu är jag trööött. Natti.

Jag saknar min piercing..

JULKLAPPAR.



Plus att jag fick en skiva med singstar låtar, men ska byta till en annan sort.
Och så fick jag trisslotter, vann 10 kr, haha.


:D

Som ni ser så har jag gjort om min design, liksom hela skiten. Är sjukt nöjd faktiskt. Nu kan jag lägga in mycke större bilder också, nice ! Alla i huset har gått och lagt sig förutom jag. Kommer ett inlägg med vad jag fick i julklapp snart, PÖSS.

JULAFTON 2009.

Öppnade julklappar med familjen, sen kom mormor och efter det åkte vi till minneslunden och tände ljus, åkte sen hem till faster, tv tittande, julmat, och julklappsöppning. Spelade senare ett spel. Mest en chilldag. Men här kommer det bilder  !


X-MAS TODAY.

Är vaken rätt tidigt idag, nice ! Sitter och kollar på tv just nu. Fett seg ju. Har fått jätte gulliga sms av dom flesta, hihi. Man blir fett glad av dom. Men nu ska jag fortsätta glo på tv, ha det bra.



MERRY X-MAS.

Här är resultatet, man ser inte så mycket och det blev inte så stor skillnad, lite ljusare och utväxten är borta. Men kommer färga ljusare om nån vecka. Men jag är rätt så nöjd. Föresten, GOD JUL. Nu är det julafton, har inte så mycket julkänsla menmen, det kommer nog. Puss.


Ursäkta mitt finger men jag råkade klippa mig själv i fingret så smart som jag är ;)

DAN FÖRE JULAFTON.

Drog till kista med Elina idag. Köpte julklappar. Sen drog vi till outlet och köpte mer julklappar. Blev sen hämtade. Åkte hem coch käkade. Sen färgade min underbara syrra mitt hår. Sen drog Elina hem. Resultat på håret kommer när det har torkat. PÖSS.


MORGON !

Drömde världens äckligaste dröm typ. Ni vet andra världskriget, då när judarna med dödade i gaskammaren och blabla. Jag drömde att jag var där plus hela min klass och typ hela skolan och asså typ alla. Så blev några gaskammade och blää. Om någon ens bryr sig, haha !

Sitter och glor på tv just nu. Måste köpa julklappar idag men har ingen att åka med -.- Men jaja. Nu ska jag sluta skriva massa babbel. Här kommer en bild istället.

Jag bjuder iallafall på mig själv ;D


I JUST LOVE MY CAMERA !


HAPPYFACE.

Träffade Sofia, vi träffade Elin och Linn i jakan när vi väntade på bussen till kista. Dom följde med oss ditt, köpte hårfärg till Sofia. Vi käkade där. Sen drog vi till hem igen. Jag färgade Sofias hår och nu har hon brunt igen. Har inte hänt så speciellt mycket idag annars.

Lite annat..
Imorgon ska jag färga mitt hårljusare för det var så många som tycket det också, Ett stort tack till Felicia Molnar som har räddat min nyår. Kommer ha sjukt roligt med henne då ;D . Imorgon ska det även inhandlas julklappar. Nice ! JAG VILL FOTA !!, ska fan ta och göra det så fort jag har tid. Det är så roligt ju. Men det var allt för mig, PUSSHEJ.


Snö förfan  ! ;D

HEMSKT !

Jag varnar känsliga tittare, det är hemskt, en av anledningarna till att jag är vegitarian -.-


Pledge to go fur-free at PETA.org.

VI ÄR JU SOM VI ÄR.


ELINA THIS MONDAY.

Träffade Elina idag, vi drog först till outlet, gick in på mio och bomba kaffemaskinen, sen in på "toysaras" och skämde ut oss. Sen så in på ikea, käkade och åkte runt på lagret och skit. Sen drog vi hem till mig, spela kort, käkade, kolla på tv, sjöng singstar, och annat. Hon drog för en stund sen. Nu, bilder..

Så seriösa !

JUST SHIT.

Var ute och tog lite randombilder, blev inte nöjd med en enda. Typiskt..
Men jag ska ta och fixa mig nu, ska träffa Elina idag, BYE.

Så dåligt gick det..


OM NÅN BRYR SIG.

Jag har suttit och hickat i typ en kvart nu så att det gör ont i hjärtat, typiskt mig !

ABOUT SUNDAY.

Hmm.. Vad har jag gjort idag? , jo, imorse så drog jag först till kista med Sofia och köpte hårfärg och glass, hehe. Sen drog vi hem till mig och färgade hennes hår. Imellan åt så käkade vi glass och glodde på tv. Det var nice. Nu har Sofia ljust hår men ljusare ska det bli, tror jag ;). Sen så drog Sofia hem. Hon kom tillbaka efter typ en timme med ännu mer hårfärg. Färgade hennes hår igen. Sen så satt vi vid datan och lekte med ljusen. hehe. Sen kom även Felicia m. Vi drog ut och tönta oss i snön. Felicia putta mig så jag ramla så sparka hon snö i hela facet på mig. Men när vi var påväg till mig igen så fick hon sin hämnd. Såg sjukt kul ut. Nu är jag hos papi. Här kommer det bilder !



är man bäst eller är man bäst?

Kolla slutet, så jävla klokren man är ;p


TRÅKIGT.

SENASTE:
1. Dryck: jucie
2. Telefonsamtalet: Sofia
3. SMS: Sofia
4. Sång du lyssnade på: kommer inte ihåg
5. Gången du grät: imorse, vaknade gråtandes ;o
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: dejtar inte direkt, haha.
7. Har någon varit otrogen mot dig: inte vad jag vet
8. Har du varit otrogen: aldrig
9. Förlorat någon speciell person: tyvärr..
10. Varit deprimerad: jadu..
11. Varit så trött att du somnat sittandes: säkert.
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. blå
13. vit
14. svart
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: många
16. Fått ditt hjärta krossat: njaa
17. Skrattat så att du har börjat gråta: mångagånger
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: nja?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: några ;)
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: yes
21. Pussat en kompis: alltid
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: nästan alla
23. Hur många barn vill du ha: vetinte om jag vill ha barn, annars två
24. Har du några husdjur: yes
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: släkt och vänner
27. Vilken tid vaknade du idag: typ 9-10
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: data
29. Någonting som du längtar till: vetinte
30. Senaste gången du träffade din pappa: typ idag?
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: mycket
32. Vad lyssnar du på just nu: typ inget
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: yes
34. Vad gör dig irriterad just nu: småsaker
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Pernilla
37. Singel/upptagen: singel
38. Stjärntecken: scorpion
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: fastebol/viksjöskolan
41. Gymnasie:inge
42. Högskola: inge
43. Hårfärg: blond
44. Långt eller kort: kortis
45. Längd: typ 157
46. Vad gillar du gällande dig själv: är mig själv
47. Piercings: har haft..
48. Tattoos: nope
49. Höger eller vänster: vänster förfan
DIN FÖRSTA:
51. Operation: var 1 år
52. Piercing: naveln
53. Tatueringen: ingen
54. Bästa vän: Natalie A
55. Sporten du gick på: gymnastik
56. Husdjur: marsvin
57. Vaccination du minns: vetinte
58. Konsert: vetinte
59. Förälskelse: ingen
60. Alkohol du drack: vodka typ
JUST NU:
61. Äter du: inget
62. Dricker du: inget
63. Är du på väg att: äta
64. Lyssnar du på: syrran
65. Väntar du på: Sofia
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: vetinte
67. Vill du gifta dig: nej
68. Karriär i åtanke: vetinte
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: yes
80. Gjort något sjukt spontant: ?
81. Tappat glasögon eller linser: nää
82. Haft sex på första dejten: nope
83. Krossat någons hjärta: tror inte det
84. Har någon krossat ditt hjärta: njaa
85. Har du blivit arresterad: nix
86. Dissat någon: njaa
87. Gråtit när någon dött: mhm..
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nope
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: för de mesta
90. Mirakel: japp
91. Kärlek vid första ögonkastet: tror de
92. Himlen: typ
93. Tomten: nix
94. Att kyssas på första dejten: aa
95. Änglar: japp
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nope
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: japp
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner & min syrra
100. Att posta det här är din 100 sanning: YES

KVÄLLEN.

Drog ut och träffade Elina, vi träffade Sofia,Vanne,Carro,Danne,Cathe,Jossan,Jennifer,Elin och massa andra, var på träffen, lite ute, sen träffen igen, chillade,skratt,snack,singstar. Hade det nice iallafall. Kom hem för en stund sen, sitter just nu och lyssnar på musik och letar lite grejer jag kan önska mig. Det var allt, PÖSS FÖRFAN !

SISTER.

Drog till stan med syrran,vi kollade runt,letade julklappar,käkade,kollade runt ännu mer, drog sen hem.


SYRRAN IDAG.

GODMORGON. Ska till stan med syrran idag. Nice.
Vill fota !!, har bildbrist.. Får väl klämma in nån tid eller något.
Men skriver senare, BYE.


NATTI.

Blir nog inga fler inlägg denhär kvällen/natten.
Är sjukt trött och tänkte sova snart.
Men vi hörs imorgon hoppas jag (a)
Puss och godnatt !

SOOOO COLD.

JULLOV FÖRFAN !! , snacka om skönt ;o . Skolan,teatern,kulkul,klassrummet,fika,betyg. Nådde mina mål rätt så bra när det gäller betygen, då är det bara att satsa ännu högre efter lovet. Efter skolan var jag med Lina och Vanne. Vi drog först till jakan och sen till Vanne. Chillade och så. Drog sen till jakan igen. Sen drog vi hem. Jag drog hem och käkade. Sen träffade jag dom igen. Vi träffade lite andra och så. Sen drog vi till mig och kollade film och chillade. Drog sen därifrån. Påvägen hem blev man nerputtad i snön några antal gånger och sen skulle jag ju självklart ha hämnd på Danne så jag la snö i nacken på han men då så puttar han ner mig i snön igen, håller fast mina händer och lägger snö i hela facet på mig. MYSIGT säger jag bara. Kom hem för en halvtimme sen typ. En bra förstadag på lovet fick jag iallafall !


Sista dan i skolan.

Idag är det sista dagen i skolan och sen är det jullov , woho ! Först ska vi till teatern och kolla när lärarna skämmer ut sig sen får vi betygen och sen slutar vi, yes ! Jag vill veta vad jag fått för betyg.. Ingen aning om vad jag ska göra idag, konstigt? typ. Menmen, jag skriver senare. Puss.


ÅSIKTER.

Bara några åsikter jag har att dela med mig.
Ämne: Utseende.


* Jag gillar inte att höra/läsa när folk dömer andra för deras utseende eller nåt liknande. Speciellt när dom klagar på hur nån kroppsdel ser ut eller så. Det är bara så grymt onödigt. Okej, jag kan hålla med om att jag också gör det nångång ibland. Men jag överdriver ju inte då. Finns dom som överreagerar så grymt mycket.

* Dom som själva klagar på sitt egna utseende, Okej, ingen är nöjd med allt av sitt utseende, alla är missnöjd med något. Men det är så störrande när andra står där bah. Ååh jag är så ful, ååh bläää. Grattis liksom du ska leva med det resten av ditt liv ;) woho.

Bara lite om vad jag tycker, men alla tycker olika ;D

ITS SNOW WE TALK ABOUT !

Man kan verkligen säga att det är snö ute. Var nyss ute på balkongen och fan vad mycke snö det låg på marken. Det är nog första gången jag säger "jag älskar snö" haha, jag som hatade snö förut. Nu tycker jag bara att det är underbart fan !

Två dåliga bilder..


I KNOW YOU WANT TO.

Slutade 09.40 idag. Det var nice. Drog till nacka forum med Julia då. Vi gick runt och skit, sen så kom även Ebba och Felicia ditt, har ju inte träffat dom sen i somras så det var skit nice. Drog sen hem, är sjukt trött. Börjar 11 imorn och slutar typ halv 1. Vet inte vad jag ska hitta på imorn. Nånting blir det iallafall. Men ska tagga nu. PÖSS.


I JUST LIKE IT.


SCHOOL&ELINA.

Skolan idag igen, no,matte,bild,lunch,håltimme,håltimme,skippa svenska. Brandlarmet gick i skolan idag, alla satt kvar, haha. Träffade sen Elina. Vi drog till willys och sen hem till mig. Kollade på film,chilla,garva. Jag har vart hyper som fan idag. Jaja, jag ska inte trötta ut er, kommer väl fler inlägg under kvällen, vi ses.


When you dont know.

Fan vad det har snöat idag. Kan säga såhär att Pernilla och snö/is går inte ihop, jag tror jag ramlat hundra gånger typ. Kan man bli klantigare? ;o Jaja, Här hemma är det typ fest, haha , jag skoja. Musik och skit. Men ska fota lite nu, PUSS.


*gillar*


TIDSFÖRDRIV..

9 saker om mig:
1. Är du singel?
japp
2. Är du lycklig? för det mesta
3. Är du uttråkad? ganska
4. Är du ledsen? nää
5. Är du född i Sverige? yes
6. Är du gravid? haha nej
7. Är du full? nope
8. Är du en cooling? självklart
9. Är du från Turkiet? nix

8 saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
typ
2. Har du nånsin blivit sårad? mm
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? yes
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? japp
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? m
6. Har du haft en hemlig beundrare? nää
7. Är du kär? nope
8. Vill du gifta dig i framtiden? tror inte det

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust?
kärlek
2. Hår eller ögon? ögon!
3. Katt eller hund? katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? få bästa
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemma kväll? båda
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? båda
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
nope
2. Brutit ett ben? nix
3. Gjort nåt du ångrar? flertal gånger.
4. Hoppat Bungee Jump? nejnej
5. Ljugit för någon du tycker om? tyvärr
6. Ätit en hel tårta? nää
7. Gjort bort dig offentligt? många gånger typ
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? tror de
9. Piercat dig? japp
10. Velat försvinna? yes

14 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?
nån
2. Telefonsamtalet du fick? nån
3. Personen du va med? dom i skolan?
4. Roligaste grejen som hänt? mycket
5. Personen du sms:ade? Linus
6. Du va i en bil med? vetinte
7. Gick på bio med? Julia, tror jag?
8. Var och shoppade med? ?
9. Du kysste? Linus.
10. Du pussade? Linus.
11. Du skrev till på myspace? har inte
12. Du kommenterade? vetint?
13. Du tillbringade natten med? Elina? ;p
14. Du kramade? Sofia

SNOW.

Det snöade idag under skoldagen som alla nog redan vet, jag gillar det inte speciellt mycket men det är bättre än regn iallafall ! Vad tycker ni själva ? Anyway, jag ska typ fortsätta glo på tv nu, leta lite bilder och så. See yah !



Jag har tänt ett ljus för dig.

Det är exakt 8 år sedan idag.
Kan knappt fatta att tiden gått så snabbt sen dess.
Jag minns det som om det var igår.
Jag saknar dig morfar..



Visste eller inte ?



* När jag ljuger eller tycker något är pinsamt så börjar jag flina/små le.
* Jag har aldrig vart kär.
* Jag saknar gympan mest av allt ( har alltid vart en del av mig..)
*
Jag längatar inte till julafton eller nyår.


4 dagar kvar & det blir jullov !

Har inte skrivit på hela dan, haha. Skolan som vanligt, slutade 3 istället för 20 i 4. Drog hem, duschade,städade lite, latat mig. Har inte så mycket att skriva, vet inte vad jag ska skriva. Glor på tv just nu, tror jag ska spela wii. Haha. Men dethär vart ju bara skit. Skriver nåt senare kanske.

Randombilder på Nella´s grejs.


KLART.

Så, vad tycker ni? , jag blev skitnöjd med min nya design, lämna en komentar om vad ni tycker?! (a)


FIX&TRIX.

Håller på att fixa ny design, hoppas att den blir bra nu.


This sunday.

Mötte Elina i jakan, vi drog till outlet och kollade runt, hittade rosa uggs/tofflor. Love it. Senare drog vi till jakan och sen till willys, köpte glass, drog hem till mig. Kollade på film och hade kul. Elina drog för bara en liten stund sen. Håller på att ladda över bilder på datan just nu. PUSS.

A big heart for this girl !

Bilder & annat.

Vaknade tidigt, fixat lite grejs, har även vart ute och fotat lite. Ska träffa Elina idag. Vi ska typ till outlet eller nåt. Men ska fixa mig lite nu, bye.


HELG.

Igår: Först skolan, kollade lucia och skit. Sen träffade jag Elina, vi drog till kista och kollade runt. Sen så drog vi hem till mig, flumma, drog ut, hem, flumma, drog ut, sen hem till Elina, sov hos henne.







Idag: Vaknade, drog hem, mötte Julia, vi drog till lövsta, fotade lite och så, drog sen hem till Julia, chillade lite och skit, sen kom alexandra ditt. Drog sen hem efter ett tag.

Bilderna blev inte spec bra och vissa gick inte att ladda upp -.-




TORSDAG.

Kom till skolan halv 10. Jag fick sluta 11 eftersom att jag var klar med allt. Var i skolan och drog sen till mormor där min lillkusse Linus var. Så jävla söt ! Han ville va med mig hela tiden, sen när jag skulle hem blev han typ ledsen, så gullig. Har duschat, kollat på tv, käkat, suttit vid datan. Börjar 9.20 imorn sen så slutar jag fett tidigt. Ska vara med Elina imorn, thats nice !

(Inga bilder än..)

TODAY.

Kom till skolan typ 9.30 idag. Gjorde 10 engelskapapper och ett engelskaprov. Det gick bra. Slutade 2. Drog till min morbror där Jenny,Linus kusse och mormor var. Linus var världens gulligaste fan !, sen drog jag och träffade Julia och Elina. Drog först till willys och sen till jakan. Kom hem för typ två timmar sen. dunkar musik och glor på tv just nu.

(Bildbrist).

Thats all i have to say right now.

Blev inget fotande idag, blev mörkt ute för snabbt , hehe. Fett trött jag är asså. Skola mellan 9-1 imorn då, NICE ;D Kanske åker till nacka forum och träffar kompisar, får se om jag pallar ta mig ditt. We will see. Snackar massa med lilla Felicia m, vi har ju så braaaa humor , självklart ! Men orkar inte babbla massa skit här nu så see yaah !


When you say nothing, i say everything.

Slapp temaskiten idag, fick vara på bryggan så kommer jag ligga skitbra till istället, bestämt mig för att satsa på betygen grymt nu. Jaja. Gjorde klart en tjock engelska grej på en timme och läste ut min bok, och läste lite fysik, haha, duktig ;) kom hem för en stund sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra, fota lite kanske?, vi får se. PÖSS.

My lucky number.

MORSNING KORSNING.

Temadagarna börjar idag, woho, NOT ! , sjukt tråkigt ju, vi har jävla opera för vi fick inte välja själva. Fett störande ju. Aja, Börjar 9 och slutar vd 14 så det är iallafall bra. Jag vaknade halv 7 och blev klar redan 7. Sitter och glor på vakna med thevoice. Men jag skriver antagligen ikväll eller nåt, det märker vi, pusssss.

Snygging.. ;s


.


Man kanske tror att allt är så jävla bra,
men igentligen så är det bara skit,
ingenting går som det ska.


The one how save your day.

Today i have.. Först var det skolan sen så drog jag,Jossan & Sofia till solna. Var där, åkte sen hem, käkade, sitter nu vid datan. Har ingenting att göra typ. Imorgon börjar vi med temadagar, nice ! Jag har sjukt ont i huvet just nu, hoppas inte att jag börjar bli sjukt.. Men ska tagga nu, skriver väl mer sen, pussar.

Oredigerade.




Testbilder.

Inte speciellt bra men skulle bara testa den ;s



YES !

Fan vad jag är bra ! , asså jag kunde ladda in bilderna med min digitalkameras sladd, så jävla nice ;D

Fandå.

suuuck, fick inte med någon inladningssladd till kameran så kan inte ladda in bilder än :(

About this weekend.

Igår: Orkade inte uppdatera igår så jag gör det nu istället. Igår så åkte jag först till nån utförsälning med syrran,mamma,morbror,morbror,moster,Jenny,kusin,& en till. Hittade en tröja där, blå såklart. Min morbror var så jävla klokren i bilen ditt, han hade min kusin Linus mössa på sig som är liksom 8 månader snart,

jag - haha, varför har du Linus mössa för?
Lars (morbror) - Men jag frös och märket lyser ju i mörkret !
jag & syrran - hahahahha


Det var rooligt :) . Aja, påvägen tbx så käka vi på burger king. Sen åkte vi hem till min morbror Jonas och Jenny. Spelade wii, lekte med kussen. Var där resten av dagen. Drog sen hem och käkade och sen tillbaka och spelade wii. En lugn och härlig dag med säktingar och skratt :)

Idag: Vaknade, Lina kom till mig. Fixade mig lite snabbt sen träffade vi Jossan och åkte sen till jakan. Köpte clips till mitt löshår och annat. Vi kollade även runt lite. Sen så åkte vi till viksjö. Jag och Jossan träffade Sofia och Jossan. Sen drog jag hem. Lyssnar på musik och läser bloggar. Har packat lite, ska snart till daddy. Har fått min systemkamera nu *smile* . Så jag ska försöka fixa en ny design så fort jag kan. Och mer bilder ska det även bli.

Dåliga mobilbilder.



Inte lätt att ta kort på en sötnos som inte kan sitta stil ;)




About today.

Skolan först, slutade sen, då drog jag och Elina till kista. Kollade massa och så. Sen drog vi hem till min morbror och träffade lilla söta Linus (min kusse) sen så käkade jag där. Sen drog Elina hem. Spelade wii med massa där. Sen drog jag ut och träffade Elina. Vi busade lite sen in på träffen. Sen träffade vi Felicia och Amanda, drog sen hem. Kom hem typ nyss, woho.. -.- Ska fan flytta hemifrån så fort jag kan !

vi är ju så bra på att vara seriösa ;)


YESTERDAY.

Hann inte skriva igår, var i skolan sen så åkte våran klass och en annan klass på jävla opera i södra. Det var sjukt tråkigt att kolla för man fattade ingenting. Fast jag och Jossan roade oss själva, haha ! Det var roligt där förutom operan. Sen åkte vi hem, jag,Jossan och Vanne "råkade" missa tåget. och blabla. Kom hem vid  23. Ska dra till skolan om en liten stund. Slutar 14.10 istället för 4, woho :) Juste jävlar, jag kanske får min systemkamera idag (a)

(inga bilder, kommer snart).

MORNING.

Klev nyss upp, börjar inte förrän halv 1 idag. Sjukt skönt. Ska fixa mig och äta lite nu. Hoppas dagen blir bra ! Skriver när jag kommer hem antar jag, puss.

Så sexiga (a)


.

If you have go im gonna cry..

Ännu mer tidsfördriv.


UTSENDE

[x] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[/] Jag har många ärr. (några har jag juh:P)
[x] Jag blir lätt brun. 
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  
[ ] Jag har en tatuering/ar 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[ ] Jag har fräknar. 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[?] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. 


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor. 
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har
astma.


RESANDE

[x]Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flygit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[?] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat med en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ]Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt/åker
snowboard. 


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ]Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. 
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. 
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar 
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar. 
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker. 
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.  
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[?] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Bara tidsfördriv.

frågor, du måste vara ärlig.

Vad heter du?
- pernilla
Trivs du med dig själv? - jodå
Bästa egenskapen med dig själv? - aärlig,alltid glad.
Gillar du någon nu? - typ?
Gillar någon dig? - typ?
Saknar du någon? - mhm
Vad gör du just nu? - kollar tv, läser bloggar
Vad ska du göra imorgon? - skola
Favoritfärg? - blå
Dagens bästa händelse? - vetinte
Vad är du bäst på? - vara mig själv
Vad har du för betyg? - g-vg
Är du nöjd med dom? - ja, eftersom att jag aldrig gör läxor eller pluggar till prov.
Ditt favoritsmycke? - Mitt halsband
Är du okysst? - nej
Vad har du för mobiletelefon? - sony ericsson
Något/Någon du älskar? - vännerna
Vad kan du inte leva utan?  - vännerna
Favoritgodis? - choklad typ?
Favorit community? - facebook
Har du bra humor? - självklart ;d
Vem av dina vänner är roligast? - vetinte ;p
Brukar du ljuga?  - NEJ
Brukar du vara ärlig? - JA
Är du krossad? - halvt?
Favorit frisyr? - utsläppt eller toffs

Somewhere over the rainbow.

Vet ni ? ;D , jag är typ glad, haha. Jag ska få en systemkamera med massa tillbehöver. & för bara 2000 kr :D. wihi !, Thats really nice i think. Då blir det nog roligare att uppdatera när man har flera foton och sånt.

Uppdatering.. Sitter just nu ensam hemma & kollar på tv, inte så jättekul men rätt så chill. Finns inte så mycket att göra, menmen. Ska fortsätta lata mig framför tvn, kanske hittar på något roligare , vi får se?, pussar.

Jag saknar dig mest..

:O

Har Kissie förändrats eller vad ?


RSS 2.0