So fucking true.


I will always love you.

Drog och träffade Chrille, vi satt och snackade och så, känns lite bättre nu iaf..
Ska försöka äta något, eller iaf dricka nåt. Bye.

What can i do?..

Jag har ont i hela kroppen, kan inte äta, kan inte sova.
Det gör ont, som ett stort hål i hjärtat. Tusen knivar rakt igenom..
Det var inte såhär det skulle bli, fan också..

Fan asså..

Jag lovade mig själv att aldrig gråta över en kille och jag har aldrig gjort det tills nu..

:'/


kan inte sluta gråta.

Aldrig i hela mitt liv har jag mått såhär dåligt :'/

Du gav mig det finaste någonsin.

Gick t fastebol och mötte Chrille, vi snackade lite och så, var där i nästan 2 timmar. Fuck asså.. Jag är glad att vi är vänner iaf och allt du sa asså shit, världen bästa det är vad du är. Är nu hemma och ska snart käka. Sen träffa Jossan. Sen Lina tror jag det var. Men aja, bye.


Every day is a reason.

Somnade fyra, vakna. Mötte Elina, vi drog t mig och bada jacuzzi. Sen så drog vi t willys sen hem t mig, jag käkade. Vi drog ut, gjorde ingenting. Drog t mig och kollade på två filmer, hon drog nyss, men hejdå.

<3

Du är allt jag önskat.

Just if i got you.

Drog och träffa Chrille, vi var hos han, sen var han tvungen att dra så han skjusa mig t Elina. Jag och Elina drog t grönan en stund sen drog jag hem och käka, träffade sen Elina igen, vi träffade Vanne och Linn, drog sen t mig och kolla på film och käka glass, hon drog typ nyss, men ska färga min utväxt nu, pösshej.

Some flowerpower feelings.

Lina kom t mig, vi drog och träffa Vanne och Linn, var ute och chilla. Drog hem och käkade och så sen så drog jag ut igen och träffa Lina,Jossan,Linn och Vanne. Elina kom också. Vi var lite överallt och träffade folk och så. Roligaste på kvällen måste nog ha varit när jag fastna i gungan, haha.. Vi satt sen i grod så kom Chrille, han skjusade sen hem mig. Swetie. Men ska chilla lite nu. Får se om jag skriver något mer sen, pusshej. 

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha !!

Sony 55-200mm Objektiv

Lätt och kompakt 55-200 mm objektiv.

DT 55-200 mm F4-5,6 SAM
Lätt och kompakt objektiv, med en vikt på endast 305 gram.
55-200mm zoom - Utmärkt för såväl porträtt och landskapsbilder, som actionfyllda närbilder, sport, vildmarksliv och i andra situationer där det annars är svårt att komma nära inpå.
SAM - Smooth Autofocus Motor, som sitter i själva objektivet, istället för en motor i kamerahuset.
Detta objektiv är exklusivt designat för Sony a systemkameror, innehållande en APS-C bildsensor.

3490 :-

Buhu, stackars lilla mig.

Jippi.. Jag drömde äckligaste mardrömen, blä. Jag har knappt sovit 2 timmar och jag vågar inte somna om, tummen upp på det, eller inte. Får väl gå ner och glo på tv eller nåt, kanske inte, fett läskigt ju, men jaja, puss.


Time to sleep.

Duschade, nice. Gick ner och fixa käk, syrran kom och gjorde mig sällskap, nu ska jag sova, godnatt.

Nice for me.

Nu ska jag ta en varm och skön dusch sen aa, vene. PÖSS !

I miss you my baby.

Var hemma hela dan och chilla, käkade och drog sen ut. Taggade t Vanne där Linn och några var, drog sen t Jessica, var där resten av kvällen, härligt människor där ! kom precis hem, roligt. Jaja, det är de. Skriver väl mer sen, puss.

Jadu, så är det.

* 4 månader kvar tills jag fyller år.
Jaaaa, jag håller räkningen, haha..

* 19 dagar kvar tills begravningen....
Jag längtar verkligen inte !, fyfan -.-

* 24 dagar kvar tills kreta !
Jag lääääängtar !! synd bara att ingen kompis kan följa med :(

Thats right now.

Kvällen fick bli hemma, drog aldrig t ica. Skulle träffat min kära syssling jag inte träffat på flera år men det blev inte heller av, det får bli någon annan dag istället, vi får se hur kvällen fortsätter då, pusshej.

Thank you.

Vart hemma och chillat hela dan, suttit ute på baksidan lite också. Fick panikångest sen, jippi.. Kunde inte andas, jag skakade och grät. Blev fett rädd.. Chrille kom t mig, he makes me happy (a). Han drog för en liten stund sen. Jag käkade och så. Ska typ dra med syrran t ica och köpa glass. Men jag skriver senare igen, pöss.

Kreta 09.

:)

Jag får glädjetårar av att bara tänka på hur jävla underbart min liv är just nu.

På topp.

Fan vad jag är grym, haha. Jag fick värsta berömen för min novell, hähä. Jag är iallafall hemma från sommarskolan nu, jag är på skit bra humör, fast jag vet inte vad jag ska göra idag, typ alla ligger och sover fortfarande, menmen. Jag hittar på något, see yaah.
Snyyyygging!

Im sooooo happy when i have you.

Drog och träffa Elina, vi drog t stan, köpte cafe cooler. Drog t sandviksbadet. Drog sen hem och käkade, träffade sen Elina igen, satt ute i solen. Vi träffade Jossan senare, drog t handlarn satt där ute. Sen drog jag och Jossan t mig och jag började skriva klart min novell, sen kom även Chrille hit, hihi. Han drog för en timme sen typ. Jag har skrivit klart min novell nu, grym jag är. Tror jag kommer lägga upp den här på bloggen imorn kanske, spännande. Men måste sova om jag ska orka upp imorn, pusshej.


Yeähyeäh.

Morsning, vaknade för ett tag sen, väntar på att Elina ska vakna nångång, men jaja, byyyyyye.

I feel best when I'm with you baby.

Var som sagt hemma hela dan och chillade, Chrille kom t mig sen, det var nice. Han drog för en liten stund sen tyvärr. Men aa, bye bitches.

Gorilla?

Är det bara jag som tycker att kronprinsessan ser ut som en gorilla? hahaha.
Hon gör verkligen det om man tänker efter, haha.

Summertime.

Vaknade rätt så sent idag, klev upp och duschade, ligger i soffan och glor på tv med syrran, fett kul ju, haha. Nella har damp också. Jag har ingenting att skriva, ville bara skriva lite, pöss.

Just read it.

Har vart hemma hela kvällen och bara chillat, inte mått så bra så aa. Är bara jag och syrran vakna nu. Glor på tv och försöker skriva en novell men vetefan vad jag ska skriva, jaja. Måste fortsätta nu, puss.

Im the happiest because i have you.

Drog t sommarskolan, snackade med läraren lite, fick massa papper, drog hem, kollade på film, sen kom Chrille, myste och snackade, han drog för en liten stund sen, nu ska jag plugga lite, haha.. pusshej.

Thats what life is.

Jag och Elina drog t kista, kollade och så. Drog hem t mig, kollade på "old dogs" direkt efter det "hemma bäst" sen "2012" , under sista filmen kom även Chrille. Vi kollade klart på filmen, sen drog Elina, efter en stund så drog Chrille också. Ska sova nu så jag kommer upp nångång imorn, pöss !

More picture.


19/6 - 10 , will never forget ;)

Igår så kom Felicia t och hämtade mig med moppen, vi drog t henne och rökte vp med Elina,Filippa och Emeli. Sen drog jag,Elina,Emeli och Sofia t willys, köpte läsk och pk. Drog t handlarn, så kom dom andra, sen drog vi t lund och var där hela kvällen med Elina,Feliciat,Filippa,Emeli,Sofia,Amanda,Chrille,Jocke, sen kom massa andra.  Drog sen hem, vaknade för en stund sen, Elina och Emeli ligger och sover fortf. Pösshej !

Fler bilder kommer sen ;)



If my heart had a smile it would be smiling.

Jag är världens lyckligaste människa !!
Livet är bara för underbart just nu, i love it.

I love how it is.

Drog t faster och käkade där med familj och släkt, drog sen ut och träffade Lina,Jossan och Vanne. Vi gick runt lite och så, nice. Sen drog jag och Lina t henne med Robin,Tobbe och Timan. Var där resten av kvällen och chillade, sen så kom Chrille,Marcus och Dennis. Jag och Chrille drog t mig, myste, han drog typ nyss. Sitter och lyssnar på musik nu, men pösshej !

Old picture.

I dontt like it.

Sommarskolan, drog sen hem, åkte t ica sen t mormor med syrran och mami, kom precis hem, ska duscha nu. Asså det åskar och blixtrar som fan, skit läskigt :'/ Kommer fan börja gråta snart, buhu. Men hejdå.

Just something to read.

Vart hemma hela dan och segat, trött som fan, haha. Senare på kvällen mötte jag Chrille, vi drog t mig. Han drog hem precis, glor på tv just nu, men har ingenting att skriva så, byyee.

ME LIKE.

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE, syrran kommer hem idag ! Sjukt nice.
Hon har fan vart borta en hel jävla vecka :o Men idag kommer hon hem ! :D

Something say me that this gonna be right.

Jag är världens lyckligaste när jag är med dig. Duschade precis, skönt som fan. Sitter och lyssnar på musik, ska gå ner och ta nåt att dricka om någon bryr sig. Trött som fan så tror jag ska sätta på en film eller nåt, vi får se, sjukt intressant dethär, byee.

Me like.

I just love my life right now.

Var på ett samtal/möte eller vad fan man ska kalla det för idag, skönt att snacka lite med någon, drog sen och träffade Chrille, vi var hemma hos han och snackade och så, drog sen hem för han skulle iväg, nu ska jag ut och sätta mig i solen tror jag, pusspuss.

Do it.


Im gonna leave this shit soon.

Drog t sommarskolan med Jossan, satt och läste bok hela dan, drog sen hem en snabbis, träffade sen Chrille, var hos han och kollade på film, snackade,tv och lite annat. Sen skjusa han mig t fastebol där jag träffade Jossan,Vanne,Linn och Lina. Blev fucking kaos senare på kvällen, drog hem, kaooooooos, hatahatahata.

På dan fick man vara världens lyckligaste människa och nu sitter man och gråter för skiten fyfan säger jag bara !!

yeääääääääääääääääääääh.

Kunde inte skriva igår kväll eftersom att jag inte hade tid för det. Drog ut och träffade Lina igår, vi träffade även Jossan, as nice med bara vi tre igårkväll, haha. Vi var lite överallt i viksjö, sen drog Jossan hem då träffade vi Chrille, stod och snackade om allt möjligt med han, sen skulle vi hem och då skjusade han oss hem med hans moppe, nice. Men byebye !
Im so haaaaaaaaaaappy !!

Im so happy whitout you.

Fick kliva upp tidigt idag, var på sommarskola sen, behövde typ bara läsa nån bok, drog sen hem, har chillat vid datan och duschat, ska träffa Lina ikväll, nice blir det ! men pösshej :)

Min man i framtiden, haha !


I like it more whitout you.

Träffade Lina idag, vi var i jakan och outlet, drog sen hem och käkade, mötte Lina och träffade sen Linn,Vanne och Jossan, var hos Jossan, drog sen ut, så jääääääääääävla kul, hahaha. Drog sen t Jossan,kollade film, drog hem, glor på tv just nu, ska slagga snart, sommarskola imorn juuu, blä. PÖSS !

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYYYYYYYYYYYYCKLIG, IT IS OVER WHIT YOU! YEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.


KOLLA !

Sötaste hunden, kan fan prata, haha.


Its something in me..

Sov länge idag, Elina kom t mig, vi drog t outlet. Sen hem t mig och kollade lite resor och chillade, käkade sen. Vi drog sen ut, snackade, träffade Sofia och Cathe, drog sen t mig så kollade vi fyra på en film, sjukt bra men läskig, haha. Ska sova nu, sjukt trött, pöss !

(orkar inte lägga in bilder).

Bilder från igår.


Summertimeeeeeeeeeeee.

Skolavslutning idag ju, sjukt nice förutom vädret dåra. Kollade konseren, fick betygen och fika. Drog sen t Jossan och chillade med brudarna. Drog sen t la gondola och käkade med lite släktingar, sen ut och fira sommarlooooov. Woho. Höhö. Kvällen har vart lite konstig med endå nice, love you girls. Byyyyyye.

I dont understand..

Städa skåpen,kollade på dansen. Drog t kista med Jossan och Vanne kollade runt massa, drog hem, chillade, duscha, käkade. Drog sen och träffade Jossan och Vanne igen, willys sen t Jossan. Kom hem för en stund sen, är inte på bra humör, fyfan. hejdåååå.

its gonna be allright.

Skolan 9.00 - 10.30. Drog t kista med Jossan, växlade pengar och köpte things. Drog t viksjö, var på träffen, drog och solade solarium. Drog hem och käkade och så. Drog sen ut och träffade Elina, först så gjorde vi ingenting sen så fick vi ryckanfall och hahaha. Fyfan vad kul det var. Kom nyss hem, pöss.

Miss,miss,miss,miss,miss,miss.

A part of me say yes but no to.

Museum med temat, jag och Jossan gick runt där, drog t jakan och mötte Elina, gick t en grej och snackade, drog t komet och solade, drog t willys sen t mig, jag käkade och så. Drog ut träffade Vanne,Lina och Jossan, dom drog hem. Jag och Elina drog t coop, sen drog jag och mötte Jossan, snackade lite, kom nyss hem, ska duscha, pöss.

I dont want to smile right now-

Hej jag är jätte glad eller inte -.- Här får ni bilder ist, suuuuug.

Behöver bara skriva av mig ..

Jag vet inte vad jag ska göra längre.. Fuck asså, jag orkar verkligen inte dethär. Varför måste jag tänka så jävla mycke för, jag orkar fan inte med mig själv längre. Känns som om jag ska svimma hela tiden, bara falla ihop. Vadfan ska jag göra? ingen att snacka med heller, ingen som fattar.. Bläääääää. Fanfanfanfan. Vad fan ska jag göra?...

Varenda jävla människa kan fejka ett leende..

i have boring.

1. Namn? - pernilla norrby
2. Ålder? - 14,7 år
3. Vart bor du? kanten av viksjö ?
4. Bor tillsammans med? - family
5. Färg på ditt hus? gult
6. Hus eller lägenhet? hus
7. När är du född? - 1995
8. Klass? - 8g i några dagar till

9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - nooope
11. När gick du upp i morse?- 11 typ
12. När ska du sova? - snart
13. Duschat idag? - yes
14. Kramat någon idag? - jaoo
15. Pussat någon idag? - yes
16. Vad har du ätit idag? - frukost och middag
18. Dagens smink? - inget
19. Dagens sötnos? - älskling
20. Dagens roligaste? - ehm jag såklart? ;)

21. Har du många vänner? - jadåå :))
22. Hur många har du pussat - många
23. Vem kramade du senast? - älskling :D
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - nobody, vad jag vet iaf
27. Har du pojk-/flickvän? - yes ;d
28. Vem pratade du med i telefon senast? - isabell (:
29. Vem fick du senast sms ifrån? - älskliiiiing

favorit:

31. Film? - titanic slår allt.
32. Låt? - tänk alla gånger - rmk
33. Mat? - sallad
34. Dryck? - sprite
35. Färg? - bluuuuuuuuue :D
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - GREKLAND
39. Ämne i skolan? - nothing
40. Människa? - älskling ..


senaste:
41. Personen du tänkte på? - älskling !
43. Gången du spydde? - a long time ago ;)
44. Gången du grät? - today..
45. Pizzan du åt? - hawaii, i think
46. Gången du var i Göteborg? - två år sen kanske
47. Gången du var i Stockholm? - nu
48. Gången du var full? - fredags :p
49. Gången du var hög? - never

antingen eller:
51. Svart eller vitt? - svart
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel, im a geeek ;p
55. Singel eller upptagen? - upptagen
56. Hångla eller ha sex? - HAHA
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - nobody
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - blondiee ;D
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bluue
62. Choklad eller lakrits? - choklad :p
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - vene
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - bådaaaa ;d
69. Leva eller dö? - leva!!!!

antal:
70. Personer du älskar? - mååååååånga
71. Personer du hatar? - nog ingen
72. Gånger du varit full? - jag räknar ine ;p
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - one i think ;o
74. Glassar du ätit på en dag? - vene
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ska på många har jag bestämt ;D
76. Gånger du haft minnesluckor? - många
77. Gånger du varit hög? - never
78. Personer du saknar just nu? - mååånga
79. Gånger ditt hjärta brustit? - för många ..

vem:
80. Vill du kyssa nu? - baby
81. Ska du träffa imorgon? - friends i think
82. Sjöng du senast för? - vetefan
83. Hade du senast en msn-konversation med? - elina :)
84. Spelade du tvspel med senast? - vetinte
85. Vill du ta med på resa nu? - elina ska åka utomlands med moi ;d
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - HAHA !
87. Förtjänar att dö? - ingen
88. Är söt? - mångaaa
89. Vill du sova jämsides med i natt? - älskling..

vad:
90. Gör dig glad? - älskling,vännerna,syster och bror.
91. Gör dig ledsen? - lögner,svik,döden..
92. Vill du helst göra nu? - sleep
93. Önskar du att du slapp göra? - skolaaaa, bo hemma
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - vene
96. Längtar du till? - Sommarlov!!!!
97. Tycker du om dina betyg? - NEEEJ ;/
98. Ångrar du i ditt liv? - skolan
99. Är det bästa som hänt dig? - myyyycke
100. Hur mycket är klockan? - 23.04


Some days are better than others.

Elina kom t mig, vi drog upp på viksjöskolans tak och solade, gick sen t mig, hämtade badkläder, drog t sandviks klipporna där Jojo,Axel och Joel var. Badade. Jag stod på klippan och så ramlade jag i, sen när jag kommer upp från vattnet så rinner det blod över hela mitt ben från mitt knä, har värsta haket i knät nu, haha. Elina ramlade direkt efter mig. Var där ett tag, drog sen t willys, köpte lite things. Drog hem och käkade, ska duscha och fixa lite nu, pöss.

SLEEP SWEET.

Godnatt, hoppas jag mår bättre imorgon, troligen..

I am confused.

What do you think ? ..

You really make my day.

Vaknade av obehagligaste drömmen imorse, uuuusch. Fixade mig, gick och träffa Jossan, drog sen t stan med henne och Sofia, satt på ett utecafé och drack chailatte, muuums. Drog sen hem, käkade, drog ut, träffade Jossan,Lina,Vanne och massa andra, var på görväln, drog tbx t viksjö sen, blablabla, kom hem typ nyss, puss.

Mobilpics från igår.

klockren.

Everyone falls in love sometime, sometimes it's wrong
and sometimes it's right. For every win someone must fail.
But there comes a point when we exhale.

Studentpartyyyyy.

Kollade på brosans utspring, sen hem, massa gäster, käkade mat och tårta. Var hemma hela dan. Lina kom sen på kvällen, var hos mig en stund, drog sen ut. Träffa Elina, sen kom Jossan, blablabla. Drog hem, kom hem för en liten stund sen, pösshej.

It is nice.

Tjenare, ledig idag, as skönt. Brosan tar ju studenten. Har precis duschat, ska klä på mig nu. Skriver senare, pöss.
Bilderna från igår.

Im just tell you..

Jag saknar min älskling..

You are the sun in my day.

Jag sov en stund i morse, gick sen t skolan, träffade alla brudarna man saknat grymt. Var på bryggan en stund, slutade vid 11. Tjockt nice.

Var med brudarna i lite, sen drog jag och Lina för att hämta badkläder sen drog vi t görväln. Solade och badade, Elina kom även dit. Drog sen hem, käkade. Elina kom t mig, vi drog ut, träffade Jossan och Linn, och så kom Vanne, satt utanför träffen, dom hade flyttat ut massa bord, fick gratis godis,haha. kom hem för en halvtimme sen kanske, bye.

(bilderna får ni se i ett annat inlägg or something).

I want it nooooow.

Inte långt kvar tills skolavslutningen, fyfan vad jag längtar ! Jag har sätt fram emot denhär sommaren så jävla länge nu. Att bara få leva livet och göra lite som jag vill. Göra massa galna saker, wiie. Har värsta grejerna pågång liksom. Sjukt nice. Det ska verkligen bli en sommar att minnas för livet. Fan vad jag läääääääääääängtar, helt sjukt fan.

Remember me.

Drog och mötte Julia, vi köpte slush och drog sen hem t henne, chillade lite, käkade, sen drog vi t jakan och hämta ut biljetterna t bion, köpte godis sen så kom Feliciam, vi gick t bion, hade hela salongen för oss själva, jag var lite busig när jag bokade, höhö. Filmen var gooooooood som fan. Me like. Drog hem, ska duscha nu, pösshej.

JAdu.

Vart hemma idag också. Glott på tv, lekt med Nella, umgåtts lite med syrran, hoppat studsmatta, haha. Ska fixa mig nu och sen träffa Julia och Feliciam. Tjockt nice. Men vi ses.

I hope it gonna be better.

Hemma hela dan, tv,data och så. Drog sen t stan med Elina, kollade runt lite och så, drog hem och åt, färga Elinas hår, kollat på dh. Nu börjar massa andra program så hejdååå.

Naturligt lockigt + hårförlängning.


A big lump in my heart.

Stannar hemma från skolan idag, klarar inte av det idag.
gråter och gråter.. Varför du och varför nu? Fan asså.
Det känns så jävla overkligt, helt sjukt..

Ska iallafall försöka ta mig till stan senare idag, hoppas jag orkar.
Skriver nog mer senare, ni får stå ut med lite ledsna inlägg nu..

Thats it right now.

Ny header som ni ser, orkar inte skriva något mer ikväll i think, ni kanske förstår det själva.. Kommer nog inte somna på ett tag heller, för mycke tankar som snurrar i huvet, ses.

RSS 2.0