Draft: Okt. 29, 2009

Det underbara höstlovet är snart slut, usch asså ! Det är bara att njuta av dagarna som är kvar. Det ska iallafall jag. Jag har inte så mycket att skriva om , ville bara skriva ett litet inlägg, men ni får ha det så bra, pussar !


Yestarday.

Var med Julia igår på dan, Vi träffade Lina och Mickan på bussen och då följde vi med dom till Lina och kolla på skräckfilm. Sen så kom även Daniel och Jonas. Sen drog vi för Lina skulle bort. Jag och Julia drog hem och käkade. Sen så drog vi ut och träffade en massa människor. Hade sjuuukt kul igår. nu, ingenting mer om det, puss.

Favorit.

låt idag, (refrängen speciellt).



Ska gå och lägga mig snart tror jag, har endå ingenting att vara vaken för.
Godnatt alla !


T I D S F Ö R D R I V .

Bästa saken som händer i vinter: Julafton & nyår.
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina jeans.
Längd: kor.
Höger- eller vänsterhänt: Vänter
Humör just nu: Trött & glad !
Är det nåt du absolut inte äter: Mycket.
Kläder just nu: Mjukiskläder.
Vad sa du senast: Godnatt.
Spelar du nåt instrument: Nope.
Morgon- eller nattmänniska: Båda.
Vilket namn tycker du är finast: Linus,Nicole
Bio eller promenad: Bio !
Är du kittlig: självklart, haha
Rädd för insekter? skoja inte..
Största svaghet: Dåligt tålamod.
Det här är jag bra på: Vara glad och skratta.
Bästa bok? Hata romeo.
Chips, morötter eller godis? glass ;p
Pizza eller hamburgare? inge av dom -.-
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Japp.
Stökigt eller välstädat? Har alltid stökigt.
Gillar du att sjunga? Ibland.
Anser du att du är stark: Haha, såklart ;p
Använder du knark? Haha, absolut inte !
Kaffe, te eller inget? Båda.
Har du en besatthet? Musik !
Vem är din bästa vän? LINA
Civilstånd: Inte just nu.

Anledningen till dålig uppdatering..

Jag har haft fullt upp hela helgen, massa kompisar och kul. Firade födelsedan och sånt. Orkar inte skriva alla detaljer men det var massa roligt som hände. Och tack alla som gjorde min helg så lyckad, puss på er ! Det kommer nog bli rätt så dålig uppdate denhär veckan eftersom att det är lov, men jag ska försöka iallafall, pussar.

Här kommer lite bilder från helgen.












2 dagar kvar.

Börjar halv 11 idag för vi slipper so. Sista dan i skolan och sen är de lov. Fan vad skönt ! Glömde skriva igår, men jag var med Lina efter skolan, vi träffade Robin och Marcus sen drog båda hem. Eller ja käkade hos mormor. Världens sötaste kusse Linus var där ;D . Han garva åt mig och så söööt ! Sen drog jag ut och träffade Lina igen. Vi träffade Jossan och Vanne och sen massa andra. Men ska göra mig klar nu, pussar.

3 dagar kvar.

Sitter hemma i lägenheten med Jossan,Vanne och Mickan. Rast 2 timmar, sjukt skönt ! Sen är det bara en lektion kvar, jippi. Hade svenska först och då var vi i datasalen sen hade vi gympa och den var jag inte med på. Imorgon är det fredag och sista dan i skolan och sen lov, yeeees ! Men ska göra nåt annat nu pusshej.


4 dagar kvar.

Missade No imorse men det gjorde inget för mig ;p . Var inte med på svenskan idag och blabla. Ist så snackade jag med Julia,Ronja,Wickman och Micke. Sen sluade dom andra. Drog till jakan med Jossan och Vanne, vi träffade Felicia t och Elina där. Var med dom. Sen tog vi bussen hem. Gick av vid papi och hämtade lite grejer sen gick jag hem och käkade. Åkte sen till outlet , kollade skor , hittade inga, åkte hem. Lina kom en snabbis. Hämtade sin jacka och vi snackade. Sen drog hon. Inga bilder idag, pussar.

?



* Jag har 9 hål i öronen.

* Jag är fortf öm från ormbetet från april.

* Är typ världens envisaste person.

* Funderar mer än dubbelt så mycket varje dag än någon annan.

Försovit..

Hello , Somnade fett sent igår för jag kunde inte somna.
Vaknade typ nyss så hinner inte till första lektionen, woho. Jaja, ska börja fixa mig nu, pussar.

LEDIG.

Är ledig idag, grymt skönt ! Igentligen hade i reflektionsdag till halv 12 men jag pallar inte jobba med något så är ledig hela dan. Vaknade id halv 9 och har bara segat sen dess. Hemma ensam förutom the dog. Funderar på att hämta böcker i skolan så jag endå får något gjort. Läxor liksom men jag tror inte jag orkar, haha ! Ska börja fixa mig nu iaf. Bara 5 dagar kvar nu ! *Läääängtar* . Pusshejdå.


.

Om jag säger att du är mitt allt, skulle du tro mig då ?

KAAAALLT

Skolan idag var rätt så chill. Ramlade av stolen på matten, så klantig som jag är. Efter skolan så väntade först jag och Vanne på att Jossan och Lina skulle sluta. Sen när dom slutat drog vi till jakan. Var där ett tag. En konstig kille kom fram och började snacka med oss, helt sjukt asså. Sen kom Felicia t. Tog sen bussen till lidl, vet inte varför, haha ! Men iaf , då vare en gubbe som höll på att köra på Lina nästan så vi vart fett irre och kastade ägg på hans bil, haha.. Sen tog vi bussen till viksjö. Vanne drog hem och vi andra var vi viksjöskolan och snackade massa, sen drog Lina och efter det Jossan, Efter en stund så drog jag och Felicia, hon till bussen och jag drog hem. Sen gick jag ut och träffa Lina, så kom Robin, och vi är ju lite sjuka i huvet. Typ garva åt allt. haha . Så kom Danne och Jonas. Sen gick vi till grod och ditt kom Rasmus,Felix och Malin. Sen drog Rasmus,Felix och Malin. Sen efter ett tag drog även jag. Sitter här och har tråkigt. Är ledig imorn så det är skönt !

Rasmus tog lite bilder med min kamera.





MORNING.

Skola idag, woho.. Börjar 9.20 och slutar 1.50 så det är endå skönt. Är trött, sover så dåligt på nätterna.. Menmen, ska börja fixa mig nu, skriver väl ikväll antar jag. Pussar.

Kväll.

Drog ut och träffade Jennifer nu på kvällen. Vi hade det trevligt med våran knäppa humor. haha ! Tog bussen till handlarn och sen tillbaka till ica. Satt på busshållsplatsen och snacka. Sen kom Rasmus,Felix,vincent och nån till kille. Sen gick Jennifer på bussen som kom det gjorde även Vincent och den där killen. Snackade lite med Felix och Rasmus. Sen skulle jag dra men fick först inte för Rasmus, haha. Nu sitter jag här vid datan. Så fucking deppig..


.

Take me away..

HELG.

I fredags så sov ju jag hos Julia. Vi var ute med massa folk på kvällen och drog hem till henne vid halv 12 typ. Sen så sov vi i hennes lokal. Vi satt och snacka och massa annat. Sen somnade Julia och sen somna även jag. Igår så vaknade vi och käkade sen frukost. Vi var hos henne och sen vid 2 drog vi till mig. Sen åkte vi till kista med min syrra och mamma. Vi kollade på bio. Såg filmen Fame. Den var bra men handlingen var lite dåligt gjort. Efter det käkade vi sen åkte vi till viksjö och var ute med massa. Gick upp till handlarn med Danne och Jonas. Tog värsta omvägen dit. Sen satt vi och väntade på bussen i mer än en halv timme. Tog bussen till ica och träffade dom andra igen. Drog senare hem till mig. Vi somnade rätt tidigt. Julia har dragit och jag ska fixa mig nu. Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år ;D



Fråga inte om mitt ansiktsuttryck x)

Äntligen helg.

Fredag idag, fick sluta 20 över 3 istället för 4. För jag och Vanne var så snabba på hemkunskapen. Efter skolan åkte jag,Jossan och Vanne till jakan. Sen efter ett tag gick vi till bussen och där träffade vi Filippa och Mell. Jag åkte hem. Har letat efter mina skor som jag inte hittar, vääääldigt irreterande.. Jaja, sitter och glor på tv. Ska käka snart, hoppas jag. Sen ska jag träffa Julia, Sover hos henne ikväll.


TORSDAG.

Tjenare ! , Idag slutade jag halv 11. Sjukt skönt. Då drog jag och Mickan till fjällenskolan och träffade Amanda,Filippa,Felicia t och Elina. Nicenice. Sen vid 1 drog vi tillbaka till skolan för Mickan skulle typ plugga. Sen drog vi till Lina där Jossan och Vanne och var. Drog sen till jakan och sen till viksjö och var ute. Drog hem för typ en timme sen. Käkade precis. Tror jag somnar snart, som vanligt.. Nu orkar jag inte skriva mer, Puuuuuuuss.

Hej, jag heter Pernilla & är mongo !

When the life goes down..

När ni inser hur dåligt jag mår så är det redan försent, jag kommer aldrig att förlåta er.

This cold day.

Vaknade en kvart innan jag gick till skolan. Gjorde iordning mig snabbt och mötte sedan Lina. Skolan funkade.. Inte den skönaste dagen direkt.. Efter skolan så gick jag,Lina och Josefine As hem till Lina. Sen åkte vi till jakan en snabbis. Efter det så drog Jossan hem medans jag och Lina åkte till viksjö sporthall. Vi kollade lite på en träning. Sen gick vi till ica. Träffade där efter Jossan och drog då hem till Lina. Jossan färgade sitt hår och det blev skitfint ! . Efter det drog jag hem. är grymt trött och tror jag somnar snart. Imorn slutar jag halv 11. Så jävla skönt !. Men ska sluta skriva nu, pusshej !



Börjar om.

Har rensat inlägg och fixat designen. Och nu tänker jag börja skriva dagligen igen. Hoppas det går bättre med bloggandet nu.

Uppdatering .. Sitter just nu och kollar på dh. Ska ta något och äta sen när dh är slut ska jag sova. Har inte så mycket att berätta just nu men jag hoppas mina läsare går uppåt igen nu när jag börjar skriva. Pussar !

RSS 2.0