My life is wonderful, except all the fucking rules.

Drog och träffade Elina igår efter att jag käkat, vi drog t Sebbe där han,Alex och Lunkan var. Sen så kom även Chrille. Var där hela kvällen, rökte vp och annat. Senare så kollade vi på en film, sen kom jag och Elina t henne 2. Vi somnade vid 4-5 typ. Vaknade, drog hem och har fixat mig, ska snart gå och träffa Linn, får vi var vi hittar på för roligt idag då. Pusshej.

So fucking haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappy !!!!!!!

Happy? ofcurse.

Sorry för min sämsta uppdatering men jag har ett liv ! Igår så träffade jag först Chrille typ fett tidigt, var med han ett tag. Sen så skjusa han mig t Elina, vi drog t donken, käkade och satt där och chilla ett tag, mötte sen Linn i jakan och vi åkte t ica och köpte, sen så satt vi och snacka, drog sen hem och käka, lekte lite med kussen, drog sen ut och träffade Linn och Elina. Våran humor asså, skönaste. Vi träffade Max och var med han, sen drog vi och träffade Chrille,Sebbe,Alex och Axel en stund. Sen drog vi hem, Linn sov hos mig. Vi somnade fett sent igår, hon drog imorse nångång sen så har jag sovit hela dan, haha. Klev upp och duschade, men hejdå :p

SO FUCKING FUN !

Träffade Linn vid 3 idag, vi drog t ica och köpte, träffade sen Jesper en stund, drog sen t mig och käkade, sen så åkte vi t södertälje och var där ett tag, drog sen t jakan och var där ett tag, tack för en sjukt nice dag, hade sjukt kul ! pusshej.
Lilla bebisen ska operera tassen imorgon :(

FUCK YOU.

Your on my mind like a tatoo, please just die :'(
I hate that i love you so fucking mutch..

Wonderfull friends.

Träffade Chrille idag, vi var hemma hos mig, och blablabla. Sen drog han, jag käkade, drog sen och träffade Vanne och Jossan, drog t Vanne. Drog och satte oss vid nån bänk, hade skitkul. Drog sen och träffade Elina,Feliciat,Cilla,Tim,Jesper,Vincent,Kilis,Marcus, och en jävla massa andra, vi var vid fastebol, fyfan vad roligt jag hade ! Underbart. Perfekt dag efter att ha saknat alla vännerna. PUSS.

Finally home !

Fyfan vad skönt, äntligen hemma !!. Sov typ halva dan idag, åkte sen t flygplatsen och sen flygplanet, jag och min syrra hade jävligt roligt på flygplanet, haha ! Har precis packat upp, ska väl sitta här en stund sen går jag väl och lägger mig, puss.

Jag saknar dig.

Då var man här igen, Vaknade rätt så sent, frulle, gick t havet, snorkla och solade, lunch, snorkla och sola mer, duscha, spelade på pappas ipad, chipskrig med syrran och pappa, hudlotion krig med syrran, haha.. powernap, käk, spela mer, data. Så har väl min dag sätt ut, haha. Galet intressant, jag vet. ÅKER HEM IMORN, så jävla glad, hihi ! Fast åker ju på kvällen, menmen. Pusshej.

Dethär var vi idag :)

Fortfarande grekland.

Vaknade ganska sent idag, solat,badat och snorklat idag. Blabla, hejdå :p

VAAAAAAAAAAARMT.

Åkte in t "stan" här i lefkas och kollade i lite affärer. Köpte örhängen,armband och en sjal, käkade lunch och åkte sen tbx t hotelet och snorklade i havet, as nice. Solade, gick t rummet, duscha. Åkte in t nidri och käkade och kollade lite. Drog sen tbx t hotelet, tog några drinkar i baren, haha. Spelade sen spel på pappas ipad, nu sitter jag här, pöss.

Vi ses väl snart..

Solat och badat t typ 3 idag, gick sen t rummet, duschade och sov i typ 2-3 timmar, as skönt. Käkade, spelade sen spel på pappas ipad, sitter nu här vid datan, ska nog gå ner t rummet och sova snart, är skit trött. Imorn så ska vi in t "stan" typ, vi har hyrt bil, så ska t nån strand och snorkla också, men loggar väl in på datan som vanligt sen, men hejdå.

.

Vill hem.. Jag vill hem t alla vännerna, t han.. Måste hem, är det någon som kan spola fram tiden? Hoppas dom sista dagarna bara går snabbt som fan nu !!

I miss you allot.

Så har en till dag gått här borta i grekland. Dagen har spenderats vid poolen från typ 10 t halv 4. Somnade en stund i solen idag också, haha. Men ni får lite bilder från dagen ist, puss.

The grekland.

Tjenare ! Hittade trådlöst internet här på hotelet, sjukt nice. Flygresan hit gick bra, kärring t flygvärdina bara, haha. Idag så har vi bara solat och badat, det är skit varmt här så jag har redan fått rand. Somnade även i solen i två timmar idag, as skönt, haha. Hoppas ni har det bra där hemma, saknar vissa sjukt jävla mycke, usch.. Längtar redan hem t alla, buhu. Men ni får bomba med sms och allting, pussar.


See yaah.

Idag så drar jag t grekland, planer går från arlanda 14.55. Jag blir kvar där i en vecka. Tar med mig datan så jag kommer kunna uppdatera när jag är där varje dag så ni kan fortsätta läsa ;). Men nu ska jag ta och packa klart det sista. Skriver ikväll i think, pöss.

It will always be there.

Drog t jakan med syrran och köpte lite kläder och smycken, drog sen hem och sen ut igen och träffade Elina, vi satt och snackade massa. Drog sen t mig och käkade, sen drog vi ut igen och så träffade vi Jossan,Vanne,Robin,Tobbe,Kilis. Sen kom även Robin,Danne,Marcus. Vi drog t dagiset sen t fastebol. Så kom det massa andra dit också, hade sjukt kul så det är nice. Sen drog jag och Elina t mig, åt lite och spelade kort, jag fick cpryck, hahahah. Men nu ska jag ta och packa, åker ju t grekland imorn. Pösshej !

Hiss/diss.



* Moppe - så jävla härlig känsla, speciellt när man åker i typ 70-90. Me like it. Känslan av att kunna dö blir värsta kicken typ, hahaha.

* Chrille - Bättre människa kan man inte träffa på !! Bästa personligheten och allt. Bryr sig och allt.

* Syrran - världens bästa, betyder mest för mig.

* Grekland - Det är sjukt fint där, vädret är skit varmt. Åker dit imorgon och ska bo på 5 stjärnigt hotel, me like.



* Mina föräldrar - Dom ska alltid överdriva allting.

* Att jag åker iväg när han kommer hem..

Its gonna be okay.

Ska snart dra t kista med syrran och köpa lite kläder och så, nice ! Sen så ska jag träffa Linn när hon kommit hem, det är nice de. Men ska göra mig klar nu, pusshej.

(Gamla bilder).  Lilla bebisen som har gjort illa tasen och haltar..

All the true.

Du ringde mig, du sa hej gumman, din röst.. Fan vad jag älskar dig..

I think im happy.

Härlig dag idag, vaknade tidigt idag, så aa. Vart med massa kompisar och haft det nice. Mest åkt moppe idag och så. Drog hem och käkade, lite gäster här. Drog sen ut och träffade Elina,Robin,Robin,Marcus,Tobbe,Micke och Kilis, var vid skolan sen grillen, sen åkte vi runt lite, drog t Robins syrra och var där en stund. Drog sen igen, och så blev jag hemskjusad, mina päron är efterblivna och överdriver exakt allt så var tvungen att vara hemma fett tidigt, jippi. Fett lack på dom, bläää. Jaja, ska inte tråka ut er med det, nu ska jag var högljud och irreterande, PÖSS.

Grym låt.


Hata,hata,hata.

Fuck this fucking life, jag ger upp snart, på riktigt asså, pallar inte om det ska bara såhär, asså åååååååååååååh -.-

Om man endå bara kunde spola bak eller fram tiden ..

Blev väckt tidigt imorse, åkte t norrtälje, t nån ö som min faster och hennes familj har. Träffade 3 av mina kusiner för första gången i mitt liv och faster också typ. Vi var där hela dagen, badade och så. Drog sen hem. Drog ut och träffade Robin,Micke,Danne,Tobbe,Robin och nån t typ. Jag har största jävla ångesten, asså bläääää.

Om det är sant så vet jag fan inte vad.

Det får inte vara sant, det kan inte vara sant, det går inte. Jag hoppas jag hinner träffa dig innan jag åker, orkar inte gå och fundera på dethär. Du betyder för mycke för mig för att det ska vara sant. Måste sova nu..

Yeäh, sug kuk, HAHA.

Har precis duschat och tejpat naveln, min piercing har blivit cp så måste ha tejp så att den växer rätt igen. Jaja. Jag ska börja packa lite till grekland nu, jag åker ju på måndag, nice. Jag kanske ska träffa Elina om ett tag, skulle behövas.. För jag har damp,damp,damp,damp på mig själv, jaja. Pusshej.

I love you but im confused now..

Drog och träffa Linn idag, vi åkte t veddesta och tog hål i öronen, drog sen t viksjö och var där, träffade Jesper,Felix och Jerry. Drog sen t mig och käkade, drog sen ut igen och träffade Jesper,Jerry,Felix,Robin,Micke,Tim och alla andra. Var på rampen, drog sen med Robin,Jesper,Jerry,Micke och nån till t pumpen där Elina,Feliciat,Filippa, och massa andra var. Var där en stund, drog sen hem, jag är sjukt tråkigt nu asså. Pöss.

Rest of this day.

Drog ut och träffade Linn, vi träffade Felix och Danne. Sen drog jag och Linn t mig så käkade jag, sen drog vi ut igen. Köpte godis på ica, gick t rampen och träffade Felix,Danne,Tim,Jesper,Amanda och alla dom andra. Var där hela kvällen typ, sitter och lyssnar på musik nu, blabla. Måste bara säga, FYFAN vad jag är trött på viksjö, så jävla tråkigt här.. Hejdå.

Vi ses på andra sidan.

Blev väckt imorse, fixade mig lite, drog sen iväg på begravning.. Det var jävligt jobbigt kan man lungt säga, usch. Rest in peace farfar. Är hemma nu, vi har massa gäster här. Ska träffa Linn lite senare. Men ville bara uppdatera lite, ska gå ner och vara lite social ist, pöss.



Happy again, its you.

Drog t sandviksklipporna med Elina. Vi badade och fotade lite. Nice. Har vart sjukt varmt idag så. Vi dog sen, haha. Drog t ica och köpte läsk, behövdes !. Åkte lite moppe sen, drog t mig och käkade. Sen träffa vi Robin, vi drog t lövsta med Jesper,Jerry och Anders. Drog sen t rampen där Lina,Linn,Vanne och en massa andra var. Det var nice. Kom hem för en stund sen, har sjukt tråkigt, blä. Men aja, pusshej.

Badaaaaaaaaa, me like.

Legat och segat i sängen hela morgonen, ska dra och bada med Elina idag för det är så jävla varmt, haha. Kanske tar med mig kameran om jag orkar. Men måste göra mig klar nu, bye.

Jag undrar vad du tänker på..

Drog och träffa Elina. Vi åkte t stan och kollade på bio. Vi såg "eclipse". Den var super bra fast jag har lite svårt att koncentrera mig på filmen, haha. Sen drog vi t mig, jag käkade lite. Sen kollade vi på "farsan". Elina drog nyss. Sitter och lyssnar på musik, men byebye.

What ever you say.

Har precis kollat någon konstig film med syrran, ska kolla på "farsan" nu, roligt. Då får jag garva lite, skulle sitta fint nu, men skriver senare igen, pöööööss.

I dont know why but im smile.

Hahhaha, jävla knasdag asså. Jaja.. Sånt som händer för att man ska uppskatta allt bra (a). Men iaf, just nu så väntar jag på att maten ska bli klar sen så vill jag iväg och fota, får se om någon vill följa med mig? Jaja, hejdååå.

I just love the summer.

Drog t Julia igår, vi var hos henne lite, drog sen t willys och köpte glass och satt där och snacka lite, drog sen hem och käka, träffade Lina efter det. Vi var ute hela kvällen och träffa lite folk, sen så sov hon hos mig. Hon drog typ nyss, jag ska typ ut och fota lite eller sola, bye.

Summer is the love time, right?

Pallade inte skriva igår, men iaf. Drog först t Julia sen drog vi t sandviksklipporna och bada, Elina kom sen dit. Vi drog t grillen, käkade, blabla. Elina hämtade sin moppe sen träffade vi Robin och Micke. Drog t lenas sen t handlarn träffa Armandi. Sen drog alla vi t görväln, sen viksjö sen lövsta. Sen drog jag,Julia och Elina t mig, bakade,badade jacuzzi och så. Sen drog Elina. Jag och Julia kolla på film sen somna vi, men hejdå.

listaaaaaaaaaaaaaa.

Har du under denna månad:
Saknat någon: somfan
Ångrat något: yes

Ljugit: på sätt och vis

Svikit någon: i dont think so

Känt dig sämst: sämre än sämst

Gråtit: mhm

Skrattat: aa

Varit sjuk: nope

Varit utomlands: näpp

Pussat någon: aa

Träffat någon som du chattat med på datorn: va?

 

KÄNSLOR

Gråter du ofta: nej

Skrattar du ofta: yes

Hur känner du dig just nu: vetinte

Hur har du mått den senaste tiden: typ bra men dåligt

 

ÖVRIGT

Har du några hemligheter för dina föräldrar: det har väl alla?

Blir du lätt förälskad: nope
Tror du på ett föralltid: ja

Är du förälskad just nu: typ

Om ja, vem: men gissa?

Vilken sorts killar gillar du: sociala,roliga,snälla, blabla.

Har du blivit sårad av kärleken: yes

Har du blivit lycklig av kärleken: japp

Ska en kille vara söt eller het: het

Ska en kille vara lång eller kort: lång

Ska en kille vara blond eller brunett: spelar ingen roll

Får du många killar: såklart ;o

 

UTSEENDET PÅ DIG

Brunett eller blondin: Blondie

Ögon färg: blå,gröna typ

Långt eller kort hår: kort

Snygg eller ful: snygg?

Nöjd över dej och ditt utseende: finns alltid saker man vill ändra på

Brukar folk säga att du är snygg,söt,vacker: jao

Har någon sagt att du borde bli modell: nope

Har du långa naglar: ibland

Har du några piercingar? yes i have

Sminkar du dig? inte ofta


You can´t stop me now.

Drog och träffade Vanne och Linn en stund, drog sen hem och käka, drog ut och träffa dom igen + Sebbe och Alex, var med dom. Sen tog jag och Linn bussen hem, åt lite nyss. Snackar i tele med Elina just nu, nice. Men har inget mer att skriva nu, pusshej.

What will we do?

Ska träffa Linn idag, vetefan vad vi ska göra, men måste göra mig klar nu, byebye.

The feeling i have will you never understand.

Det tog två veckor för mig att inse att jag älskar dig.
Det tog två veckor för mig att sluta tänka tanken att du skulle lämna mig.
Det tog två veckor för dig att säga att du inte ville ha förhållande.
Det tog två veckor för dig att bara ge upp utan anledning.
Det var mycket som tog två veckor, det var mycket som hände domdär två veckorna..

I want far away now.

Någon som är på att åka iväg någonstans i några dagar?, behöver inte vara långt bort men iaf bort från järfälla och träffa lite nytt folk eller vad som helst? Jag är jävligt taggad på det iallafall.. Säg t om nån vill, jag är seriös !

Always in my mind.

Drog t kista med Elina, köpte lite things, drog t mig, käkade. Drog ut och träffa Linn,Vanne,Robin och Micke. Tog sen bussen hem, lyssnar på musik och blabla. Bangar inte på att träffa någon nu. Pusshej.

I feel some happy.

Inte orkat uppdatera. Igår träffade jag Elina, vi drog t willys sen så åkte vi t stinsen med syrran och mami. Köpte lite things. Drog hem. Jag och Elina kolla på typ hundra filmer hela natten, blev övertrött och helt cp, haha. Vi är knäppa. Jag somnade halv 7 typ, vaknade lite då och då. Elina gick typ nyss, vi ska träffas sen igen. Men pusshej.

Mobilbilder..

Sometimes you the best.

Kollade på film med syrran igår, somnade sen, vakna. Träffade Chrille en liten stund, drog t tandläkarn, mina tänder var perfekta, haha. Kollade lite på bilar sen med pappa. Drog hem, ska väl träffa Elina idag? Men hejdå.

Hate this.

Jag pallar inte denhär fucking känslan längre.. fan asså. :'/

I say i feeling good.

Julia kom t mig, vi drog t grönan och var där en stund, hon knocka min näsa, haha.. Drog t stan och köpte tungpiercing, drog sen hem. Jag träffade Linn, drog t mig och jag käka, drog sen ut och träffa Vanne,Felix,Tim,Robin,Micke,Jonis. Var ute, chillade bara. Jaja, jag ska kolla på film nu tror jag, pöss.

Why me? ..

Jag försöker att inte tänka på hur mycket jag saknar dig men när jag väl gör det så gör det så jävla ont, jag har aldrig upplevt någon värre smärta..

I will never stop thinking about you.

Träffade Elina, vi drog t görväln, sen kom även Lina. Var där en stund, drog sen t ica och sen hem och käka lite. Sen träffa jag Lina och Linn och sen även Elina. Vi åkte runt lite, sen träffade vi alla andra. Var med dom, åkte runt lite, i love the feeling. Är nu hemma, ska duscha nu, pöss.

Roligt att veta, jag vet.

10 dagar kvar t begravningen ..
blääääääääääääää!!

15 dagar kvar t grekland !
Längtar som fan !

114 dagar kvar t min födelsedag.
hahahah.


So funny.

Alla har säkert redan läst listorna på Paows blogg, men jag fastnade för några klockrena, haha !

Från tjej t kille.
1. ljug inte för oss, vi får endå reda på sanningen.
2. Säg inte att du förstår när du inte förstår ett skit.
3. Det är bra att vara känslig - ibland.
4. vi kommer alltid tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.

Från kille t tjej.
1. Gråt är lika med utpressning.
2. Alla kläder ni tar på er är snygga, det är sant.
3. Tjejer som använder pusch-up eller låg uringning har ingen rätt att bli sura när vi killar kollar på era bröst.
4. Sex är det bästa sättet att säga, jag älskar dig.


hhahaha...

It is the best feelings ever.

Var hemma hela dagen, tråkigt. Drog sen t Jossan där brudarna var. Sen kom även Robin,Micke,Felix,Natta,Mickan och några t. Drog t görväln. Fan vad jag älskar känslan av att bli skjusad på cross, vi körde i 90, fyfan vad nice det var. Drog t Jossan igen, Lina skjusa hem mig, jag dog av garv, haha. Men pusshej.

Do you know that?


Some times it feels good but some times not.

Ingenting kan få mig att sluta tänka på dig.. Träffade Elina vid 3 typ, vi träffade Linn, åkte runt lite, träffa några. Drog sen hem och käka, sen träffa vi Linn och Vanne och sen även Felix,Robin,Turkmicke,Tim och massa andra. Var vid fastebol, lövsta, jakan, lite överallt. Kom precis hem, ska ta och duscha nu, puss.

Jag väntar på dig.

inombords är jag fortfarande lika ledsen men jag ska försöka hålla smilet på läpparna,
jag är glad att du inte försvinner och att det fortfarande finns ett hopp att hoppas på..

I hope it gonna be good some day.

Var hemma hela dan typ, lyckades käka lite idag men mådde bara illa av det sen, menmen. Drog sen ut och träffade Jossan och Lina lite, men sen drog dom så då träffade jag Linn och Vanne och lite annat folk, nice. Tack för att ni fick mig på bättre humör :') . Jag försöker hålla humöret uppe iaf, var skönt att få snacka i tele med dig och jag hoppas du ringer när du sätt sms, love u always.. Men a, kvällen var härlig, fick skjus på värsta biffcrossen, fett läskigt, haha. Körde även moppe själv, scary. Men iaf, ska hitta på något jag kan roa mig med nu, pöss!

Jag är såååååååå seriös, haha..

Måste bara skriva av mig..

Jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär jobbigt, fuck asså. Vetefan vad jag ska göra? Vill bara vara med dig. Jag känner mig så jävla tom, har aldrig mått såhär dåligt förut. Jag önskar bara jag kunde spola tillbaks tiden trycka på pause och aldrig mer på play.. Jag orkar fan inte :'(

RSS 2.0